- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1. Yang setler çöp olmadı sen kasamıyorsun yada üşeniyorsun.
2. Armut piş azıma düş olayını geçelim artık birazda hazıra konmakdansa emekle yemeyi gör.
3. Serverde droplar yeni açıldı yang kasması su anda cok iyi durumda setini kontrol et.
4. Yang kasamasan bile etkinliklerden 50 TOP / Ay Işığı düşermen en az 35 t ederi var.
5. Benim setim FULL + FULL Günde 100T Kasıyorum Üşenmiyorum.
6. Üstüne Üstlük Nesne Düşürüpde Paramı Cıkarıyorum.
7. Madem derece istiyorsun yaşam meyvesi düşür pazar kur bak kaya kes bak sonra nasıl olcak.
8. Setin adı yang seti efsun yada derece seti değil derece kazanma kapatılmış olsa bile etkınlıklerden kazandıkların ve dusenlerden o 10 efsun dan daha karlı para çıkarabılırsın kardeşim.
KISACASI HERŞEYİ KOLAYIYLA BEKLEMEMEK LAZIM BİRAZ EMEK VERMEK GÖZ PARMAK YORMAK GEREKLİDİR.
İyi Forumlar...
2. Armut piş azıma düş olayını geçelim artık birazda hazıra konmakdansa emekle yemeyi gör.
3. Serverde droplar yeni açıldı yang kasması su anda cok iyi durumda setini kontrol et.
4. Yang kasamasan bile etkinliklerden 50 TOP / Ay Işığı düşermen en az 35 t ederi var.
7. Madem derece istiyorsun yaşam meyvesi düşür pazar kur bak kaya kes bak sonra nasıl olcak.
8. Setin adı yang seti efsun yada derece seti değil derece kazanma kapatılmış olsa bile etkınlıklerden kazandıkların ve dusenlerden o 10 efsun dan daha karlı para çıkarabılırsın kardeşim.
KISACASI HERŞEYİ KOLAYIYLA BEKLEMEMEK LAZIM BİRAZ EMEK VERMEK GÖZ PARMAK YORMAK GEREKLİDİR.
İyi Forumlar...
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ya birader ne boş insansın sen ben dereceyi söylüyorum meyveye gelince ay ışığı ve toptan gelmiyor artık herkes bi ton konu açıyor ay ışığı ve toptan meyve ve bec kağıdı gelmiyor diye yalakalığı bırak
1. Yang setler çöp olmadı sen kasamıyorsun yada üşeniyorsun.
İyi Forumlar...
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeş biz yalaka değiliz önce efendi konusmayı öğren sonrasına gelince sana nediyorum sen derecemi istiyon git eventde top mop kas pazar ac derece kas baronesde meyve dusur derece kas hep hazıra konmayı beklıyonuz .
Turkmmo Flood Engelleme
Önce forumda konular hakkında efendi tartışmayı öğren artislik yapma kelime oyununa girme sorununu dile getir burası Keith oyuncularının düşmanlık alanı değil burası bilgi paylaşımı bildiklerimizi paylaşma platformu ay ısıgından ve toptan becerı ustası ve meyve cıkartman ıcın dusurdugun sandıgı etkınlık dropları aktıfken ac o kadar oynuyorsunuz boşuna bi sorun neden gelmiyor diye boş adam kendinsin kusura bakma sadece ws içinmi giriyorsun oyuna ??? madem yang setin war sor bize foruma konu ac yardım iste çokmu zor sanki ????
NE BU AFRA TAFRA BÖBÜRLENME ???
dayı35;19486727' Alıntı:ya birader ne boş insansın sen ben dereceyi söylüyorum meyveye gelince ay ışığı ve toptan gelmiyor artık herkes bi ton konu açıyor ay ışığı ve toptan meyve ve bec kağıdı gelmiyor diye yalakalığı bırak
Turkmmo Flood Engelleme
Önce forumda konular hakkında efendi tartışmayı öğren artislik yapma kelime oyununa girme sorununu dile getir burası Keith oyuncularının düşmanlık alanı değil burası bilgi paylaşımı bildiklerimizi paylaşma platformu ay ısıgından ve toptan becerı ustası ve meyve cıkartman ıcın dusurdugun sandıgı etkınlık dropları aktıfken ac o kadar oynuyorsunuz boşuna bi sorun neden gelmiyor diye boş adam kendinsin kusura bakma sadece ws içinmi giriyorsun oyuna ??? madem yang setin war sor bize foruma konu ac yardım iste çokmu zor sanki ????
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Cevap vermeye bile değmezsin koçum hadi ötede oyna konuyu kirletme boş yorumlarınla
Kardeş biz yalaka değiliz önce efendi konusmayı öğren sonrasına gelince sana nediyorum sen derecemi istiyon git eventde top mop kas pazar ac derece kas baronesde meyve dusur derece kas hep hazıra konmayı beklıyonuz .
Turkmmo Flood Engelleme
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)