Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

C++/C#/Python İSTEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 404notfound
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Herkese merhaba arkadaşlar. Bilindiği üzere bu bölümde source, client build vs bir çok konu var. Ammavelakin olayı tam anlamı ile anlatan kimse olmamış. Büyük ustalardan bu konuda yardımcı olmalarını isteyeceğim. Herkes 1 konu alıp sıfırdan metin2 developer dersleri paylaşsa gerçekten makbule geçer.Hem video haline getirip youtube'a atarsa belki bir miktar kazanç b,le sağlayabilir. Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Mantıklı düşünmüşsün. Sabite alınacak sağlam öğretici bi konu olması lazım.
Herkese merhaba arkadaşlar. Bilindiği üzere bu bölümde source, client build vs bir çok konu var. Ammavelakin olayı tam anlamı ile anlatan kimse olmamış. Büyük ustalardan bu konuda yardımcı olmalarını isteyeceğim. Herkes 1 konu alıp sıfırdan metin2 developer dersleri paylaşsa gerçekten makbule geçer.Hem video haline getirip youtube'a atarsa belki bir miktar kazanç b,le sağlayabilir. Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Mantıklı düşünmüşsün. Sabite alınacak sağlam öğretici bi konu olması lazım.
Aynen hocam ben mesela yeni başladım daha nasıl source açıp düzenleyeceğimi bilmiyorum fakat source ve client build i biliyorum forumda sadece bu konulara değinilmiş. Yani başını değil sonunu biliyorum konuların oda bıkkınlık veriyor insana hocam. Forum yetkilileri de bu konuda ders niteliğinde bi başlık açılması için yardımcı olsa sevinirim.

Bunlar yapabilen kişiler için kolay olarak görüldüğü için pek umursanmıyor diyebiliriz. Ayrıntılı anlatımlar videolu ve yazılı/resimli şeklinde yapılabilir, tabii ki konuyu takip edip kişilerin sorunları çözmek gerektiği için kimse yaklaşmıyor :). Burada bu yazdığımı görenler bu ufak sorunlar için bana gelebilirler. Konu işini de yapabiliriz yani bir sakınca yok gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri