@
404notfound bizim insanımızdan bunu bekleme 
Ek olarak genelde insanlar ttnet kullanıyor ttnetin hızı da malûm 700mb dosyayı bende yüklemezdim.

Ek olarak genelde insanlar ttnet kullanıyor ttnetin hızı da malûm 700mb dosyayı bende yüklemezdim.
Gerçekten konu işini yaparsanız bir çok insanı müthiş şekilde sevindirmiş olursunuz hocam. Dediğim gibi sağlam bir kaynak gerçekten yok ama sizin şu yazdıklarınızı okuyunca inanın içim rahatladı ben de kimse takmıyor sanmıştım teşekkürler düşünceniz için.Bunlar yapabilen kişiler için kolay olarak görüldüğü için pek umursanmıyor diyebiliriz. Ayrıntılı anlatımlar videolu ve yazılı/resimli şeklinde yapılabilir, tabii ki konuyu takip edip kişilerin sorunları çözmek gerektiği için kimse yaklaşmıyor. Burada bu yazdığımı görenler bu ufak sorunlar için bana gelebilirler. Konu işini de yapabiliriz yani bir sakınca yok gibi
![]()
Hocam illa video olmasına da gerek yok resimlide olabilir ve video boyutu düşüren kaliteli programlar da var bunlarda kulanılabilir aslında. Demem oki bir konuda herşeyi almanlardan alıyoruz yazmıştı bi arkadaşımız nedenini hiç düşünmüşmü bilinmez ama öğreten olmazsa biz kendimizi nasıl geliştireceğiz. En basiti scaleli kuşak sistemini eklemeye çalıştığım da adam akıllı bir game db client source yok yada afedersiniz ben malım yapamıyorum@404notfound bizim insanımızdan bunu bekleme
yani düzeltileceklerin bir kısmı var bir kısmı yok. Tabi engin bilgiye sahip olan bir insan bu işe bi el atarda ince ayrıntılı bir şekilde anlatırsa mesela hangi game db source yi kullanacagımızı anlatsa linklerini falan verse gercekten çok büyük dua da alır
demem oki ihtiyaçlarmız var umarım karşılanır hocam iyi günler diliyorum.Bende hayatımda ilk defa kaynak derledim bir çok sorunla karşılaştım ama hep deneme yanılma yöntemiyle bir yerlere geldim, deneye deneye öğreneceksin. Kimse annesinin karnından bir şeyleri bilerek doğmuyor.
Öncelikle lazım olanlarla başlayalım:
devamı skype: ahmetgures
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Kullanıcı adı ve şifre : root - dev)
-
-
-
-
-
-
- Örnek files Maxmi 4.1
-
Son düzenleme:
Hocam söyledikleriniz bende mevcut maxmi hariç skypten size donusmu sağlayayım.Bende hayatımda ilk defa kaynak derledim bir çok sorunla karşılaştım ama hep deneme yanılma yöntemiyle bir yerlere geldim, deneye deneye öğreneceksin. Kimse annesinin karnından bir şeyleri bilerek doğmuyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Kullanıcı adı ve şifre : root - dev) Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.- Örnek files Maxmi 4.1
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)