- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Mrb Sayın yönetim Shorty bey Şunu Arz edıcem yasam Futbol Topu ve Ayışığı Droplarında Krallık ıznı Cıkıyor Onun yerıne Baska Bırsey koysanız Daha mantıklı Olur Çünkü Krallık izni Markette Satılmaktadır 100m ye Anlamsız gelıyor Degişik Bir Sey olursa Mesela Onun yerıne
Kraliyet Altını Veya 100M 200 M Para Ödülü Arttırlabilir..Veya başka güzel bir İtemde Olabilir..
Abartısız veya Krallık izni Futbol Topu veya Ayışığı İçinden kaldırılsa Daha Güzel Olur ..
Yönetimin Diger yazdıgım konuyu Dİkkate Alıp Serverle Düzenleme Yaptıgınız İçinde Ayrıca Teşekkür Eder ..
İyi Çalışmalar Dilerim...
Not :Konu Ve Başlık Düzeltildi
Kraliyet Altını Veya 100M 200 M Para Ödülü Arttırlabilir..Veya başka güzel bir İtemde Olabilir..
Abartısız veya Krallık izni Futbol Topu veya Ayışığı İçinden kaldırılsa Daha Güzel Olur ..
Yönetimin Diger yazdıgım konuyu Dİkkate Alıp Serverle Düzenleme Yaptıgınız İçinde Ayrıca Teşekkür Eder ..
Not :Konu Ve Başlık Düzeltildi
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
üzüntü;19483640' Alıntı:Şimdi Mrb Sayın yönetim Shorty bey Şunu Arz edıcem yasam meyvesınden Krallık ıznı Cıkıyor Onun yerıne Baska Bırsey koysanız Daha mantıklı Olur Çünkü Krallık izni Markette Satılmaktadır 100m ye Anlamsız gelıyor Degişik Bir Sey olursa Mesela Onun yerıne
Abartısız veya Krallık izni yaşam Meyvesi İçinden kaldırılsa Daha Güzel Olur ..
Futbol topundan bahsediyorsun sanıyorum. Nakit para çıkması mantıklı olmaz bence, değişik birşeyler eklenebilir ama nakit olmamalı.
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
AlıntıFutbol topundan bahsediyorsun sanıyorum. Nakit para çıkması mantıklı olmaz bence, değişik birşeyler eklenebilir ama nakit olmamalı.
Çok Teşekkür Ederim Konuyu Düzelttim farkında Bile Degildim
)- Katılım
- 1 Şub 2017
- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
üzüntü;19483785' Alıntı:Alıntı
Çok Teşekkür Ederim Konuyu Düzelttim farkında Bile Degildim)
Büyülü metal eklenebilir. Ayrıca + basma isteklerine su taşı eklenirse oda çıkabilir ve onlarda konulabilir içine.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)