Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yaşam Meyvesi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan üzüntü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 525

üzüntü

Level 6
TM Üye
Konular
202
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
138
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdi Mrb Sayın yönetim Shorty bey Şunu Arz edıcem yasam Futbol Topu ve Ayışığı Droplarında Krallık ıznı Cıkıyor Onun yerıne Baska Bırsey koysanız Daha mantıklı Olur Çünkü Krallık izni Markette Satılmaktadır 100m ye Anlamsız gelıyor Degişik Bir Sey olursa Mesela Onun yerıne
Kraliyet Altını Veya 100M 200 M Para Ödülü Arttırlabilir..Veya başka güzel bir İtemde Olabilir..
Abartısız veya Krallık izni Futbol Topu veya Ayışığı İçinden kaldırılsa Daha Güzel Olur ..

Yönetimin Diger yazdıgım konuyu Dİkkate Alıp Serverle Düzenleme Yaptıgınız İçinde Ayrıca Teşekkür Eder ..

İyi Çalışmalar Dilerim...

Not :Konu Ve Başlık Düzeltildi

Son düzenleme:
üzüntü;19483640' Alıntı:
Şimdi Mrb Sayın yönetim Shorty bey Şunu Arz edıcem yasam meyvesınden Krallık ıznı Cıkıyor Onun yerıne Baska Bırsey koysanız Daha mantıklı Olur Çünkü Krallık izni Markette Satılmaktadır 100m ye Anlamsız gelıyor Degişik Bir Sey olursa Mesela Onun yerıne
Kraliyet Altını Veya 100M 200 M Para Ödülü Arttırlabilir..Veya başka güzel bir İtemde Olabilir..
Abartısız veya Krallık izni yaşam Meyvesi İçinden kaldırılsa Daha Güzel Olur ..

Yönetimin Diger yazdıgım konuyu Dİkkate Alıp Serverle Düzenleme Yaptıgınız İçinde Ayrıca Teşekkür Eder ..

İyi Çalışmalar Dilerim...

Futbol topundan bahsediyorsun sanıyorum. Nakit para çıkması mantıklı olmaz bence, değişik birşeyler eklenebilir ama nakit olmamalı.

Futbol topundan bahsediyorsun sanıyorum. Nakit para çıkması mantıklı olmaz bence, değişik birşeyler eklenebilir ama nakit olmamalı.
Alıntı

Çok Teşekkür Ederim Konuyu Düzelttim farkında Bile Degildim :))

üzüntü;19483785' Alıntı:
Alıntı

Çok Teşekkür Ederim Konuyu Düzelttim farkında Bile Degildim :))

Büyülü metal eklenebilir. Ayrıca + basma isteklerine su taşı eklenirse oda çıkabilir ve onlarda konulabilir içine.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri