bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

2017 Metin2 AutoPack Tasarımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c03db58f0279272832698df4495b2e.jpg
bu resimden karakterleri silebilirmiyiz?

c03db58f0279272832698df4495b2e.jpg
bu resimden karakterleri silebilirmiyiz?

Bu resimden karakterler silinebilir fakat hem çok meşaketli bir çalışma gerektirir çünkü silinen karakterlerin yerlerini resimdeki dokuları kopyalayarak tamamlamak gerekir ayrıca doku olarak tamamlama işlemini çok profesyonelce yapmak gerekir yoksa resim üzerinden karakterlerin silindiği fazlasıyla belli olur neredeyse piksel piksel çalışmak gerekli yani :) Ama eğer isterseniz buna benzer bir wallpaper verebilirim size.

Bu resimden karakterler silinebilir fakat hem çok meşaketli bir çalışma gerektirir çünkü silinen karakterlerin yerlerini resimdeki dokuları kopyalayarak tamamlamak gerekir ayrıca doku olarak tamamlama işlemini çok profesyonelce yapmak gerekir yoksa resim üzerinden karakterlerin silindiği fazlasıyla belli olur neredeyse piksel piksel çalışmak gerekli yani :) Ama eğer isterseniz buna benzer bir wallpaper verebilirim size.
Dostum buna benzer varsada olur oyun açacağım inşallah tasarımın üzerinde değişiklik yapıyorum güzel bir arkaplan bulamadım gönderirsen çok mutlu olurum. Ayrıca geri dönüş içinde teşekkürler.

Dostum buna benzer varsada olur oyun açacağım inşallah tasarımın üzerinde değişiklik yapıyorum güzel bir arkaplan bulamadım gönderirsen çok mutlu olurum. Ayrıca geri dönüş içinde teşekkürler.
Rica ederim ne demek :)

https://forum.turkmmo.com/konu/3539197-metin2-dev-png-arsivi-1200-png/ şu konumu inceleyebilirsin hem tasarımlarınıza yardımcı olacak .png resimler içermekte hemde wallpaperlar içermekte bunun dışında istediğiniz tarza yakın şu wallpaperları verebilirim :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri