HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TeşekkürlerEmek vermişsin ellerine sağlık

bu resimden karakterleri silebilirmiyiz?![]()
Bu resimden karakterler silinebilir fakat hem çok meşaketli bir çalışma gerektirir çünkü silinen karakterlerin yerlerini resimdeki dokuları kopyalayarak tamamlamak gerekir ayrıca doku olarak tamamlama işlemini çok profesyonelce yapmak gerekir yoksa resim üzerinden karakterlerin silindiği fazlasıyla belli olur neredeyse piksel piksel çalışmak gerekli yani
Ama eğer isterseniz buna benzer bir wallpaper verebilirim size.Dostum buna benzer varsada olur oyun açacağım inşallah tasarımın üzerinde değişiklik yapıyorum güzel bir arkaplan bulamadım gönderirsen çok mutlu olurum. Ayrıca geri dönüş içinde teşekkürler.Bu resimden karakterler silinebilir fakat hem çok meşaketli bir çalışma gerektirir çünkü silinen karakterlerin yerlerini resimdeki dokuları kopyalayarak tamamlamak gerekir ayrıca doku olarak tamamlama işlemini çok profesyonelce yapmak gerekir yoksa resim üzerinden karakterlerin silindiği fazlasıyla belli olur neredeyse piksel piksel çalışmak gerekli yaniAma eğer isterseniz buna benzer bir wallpaper verebilirim size.
Rica ederim ne demekDostum buna benzer varsada olur oyun açacağım inşallah tasarımın üzerinde değişiklik yapıyorum güzel bir arkaplan bulamadım gönderirsen çok mutlu olurum. Ayrıca geri dönüş içinde teşekkürler.
https://forum.turkmmo.com/konu/3539197-metin2-dev-png-arsivi-1200-png/ şu konumu inceleyebilirsin hem tasarımlarınıza yardımcı olacak .png resimler içermekte hemde wallpaperlar içermekte bunun dışında istediğiniz tarza yakın şu wallpaperları verebilirim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)