kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ücreti Mukabilinde Birkaç Fix İhtiyacımız Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan toruberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 331

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba aşağıdaki 5 konuda yardıma ihtiyacımız var.

Müsait olan arkadaşlardan ücreti mukabilinde destek rica ederiz.

1- Binek ve atları giymeden çağırabilelim.
2- Ay ışığı eventini sadece tek bir map ile kısıtlayacağız.
3- Ayışığı drobunu oyun içerisinden ayarlayabilmeliyim.
3- Bir eventte yazım hatası var onu düzeltemedik.
4- 2013 official TR tipi autopack tasarımı kurucaz

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

1. Quest olarak kullanın, ride.quest hemen hemen her yerde mevcut. Developer aramana gerek yok

2 ve 3 için quest kullan. Event flaga göre drop ayarla. 1 - 1000 arasında event flaga vereceğin orana göre drop atsın. Örnekler var internette dolusuna. Sadece belirli mapta da attırabilirsin drobu src işlemi yapmadan.

4. Arcface Autopatcher konusu sana oto patcherin nasıl yapıldığını anlatıyor. İnternette 2013 tarz patcherler de var.
1. Quest olarak kullanın, ride.quest hemen hemen her yerde mevcut. Developer aramana gerek yok

2 ve 3 için quest kullan. Event flaga göre drop ayarla. 1 - 1000 arasında event flaga vereceğin orana göre drop atsın. Örnekler var internette dolusuna. Sadece belirli mapta da attırabilirsin drobu src işlemi yapmadan.

4. Arcface Autopatcher konusu sana oto patcherin nasıl yapıldığını anlatıyor. İnternette 2013 tarz patcherler de var.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. müsaitseniz beraber baksak olur mu. acemiyim açıkçası kurcaladığımda başka şeyleri bozuyorum o yüzden bilmediğim işlere mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum :)

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. müsaitseniz beraber baksak olur mu. acemiyim açıkçası kurcaladığımda başka şeyleri bozuyorum o yüzden bilmediğim işlere mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri