Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şimdiden yapıtığımız işsizlikler için özür dileriz dozumuzun artıcağından emin olun şimdiden iyi oyunlar dileriz 
#GMAbi18LvSuralaraDokunma!

Video alıp gönderin bu yapanları, oyunculara rahatsızlık verip oyunu oynamayı engelledikleri için ban yerler. Zamanında Hunk serverinde de vardı hem bu şekilde büyü çözme atanlar hemde 1 level charları otoya bırakanlar sonucunda ana hesaplarıyla beraber sunucudan uzaklaştırıldılar.Ayıp denen bir şey var sırf kendi eğlenceniz için milletin keyfine oyununa engel oluyorsunuz...
Video alıp gönderin bu yapanları, oyunculara rahatsızlık verip oyunu oynamayı engelledikleri için ban yerler. Zamanında Hunk serverinde de vardı hem bu şekilde büyü çözme atanlar hemde 1 level charları otoya bırakanlar sonucunda ana hesaplarıyla beraber sunucudan uzaklaştırıldılar.
Adam için problem değil ki bu işi yapan adam dün 19 leveldı ban yemiş bugün gene kasmış 18 level gene çözüyor milleti birde yüzsüz yüzsüz beni sen mi şikayet ettin ban yedim diyor.
Adam için problem değil ki bu işi yapan adam dün 19 leveldı ban yemiş bugün gene kasmış 18 level gene çözüyor milleti birde yüzsüz yüzsüz beni sen mi şikayet ettin ban yedim diyor.
Giden çözme charlarına üzülmediklerinin bende farkındayım
Sanırım 3. seferde kişiyi bütün hesaplarıyla beraber sunucudan uzaklaştırıyorlar 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)