- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bildiğimiz üzere ilk master 18. levelda açılabiliyor. Bu da demek oluyor ki bir büyülü silah sura açıp 18 level kasıp büyü çözme skill i P yapılarak her leveldan karakterin skilleri kapatılabiliyor. Bunu yapacak kadar işsiz kim var derseniz evet var mavi bayrak 1. köyde gezen 19 level BuyuCozmee kullanıcı adlı büyülü silah sura arkadaşımız her vs atanı gördüğünde çözüyor vsleri engelliyor bu ban sebebi mi bilmiyorum ama banlansada bir şey fark edeceğini düşünmüyorum 18 level kasmak 10 dakika sürüyor büyü çözme bklarını 2m den toplayabiliyor.
Bunun önüne geçmek için ise büyü çözme skilline bir sınır getirilmeli bence uygun bir level sınırıda 20 level olabilir lonca savaşlarında 85 level bir büyülü silah sura 105 level bir karakteri çözebilir demek oluyor bu da.
Umarım bir çok kişi aynı fikirdedir.
Herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
Bunun önüne geçmek için ise büyü çözme skilline bir sınır getirilmeli bence uygun bir level sınırıda 20 level olabilir lonca savaşlarında 85 level bir büyülü silah sura 105 level bir karakteri çözebilir demek oluyor bu da.
Umarım bir çok kişi aynı fikirdedir.
Herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
niye ban sebebi olsun ki oda oyun oynuyor oda o şekilde zevk alıyor demek ki oyundan , bence birşey yapılacaksa şu 1 levellerin kesilme durumu üzerinden birşey yapılması gerekli doğru dürüst pazar kuramıyoruz ne zaman pazar kurmaya kalksak işsizin biri gelip kesiyor 1 level çar sonuçta , 1 level çarların vuruşları yüzünden böyle birşey yapışmış milleti sözde rahatsız ediyormuş bu durum ama şimdide bizi rahatsız ediyor bu durum böyle saçma bir uygulama yapılacağına pvp modu +50 level de filan açılması en uygun karar olurdu 50 levele kasmayan adam ne milleti vuruşlarıyla rahatsız edebilir nede yüksek leveller bu adamı kesebilir
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
niye ban sebebi olsun ki oda oyun oynuyor oda o şekilde zevk alıyor demek ki oyundan , bence birşey yapılacaksa şu 1 levellerin kesilme durumu üzerinden birşey yapılması gerekli doğru dürüst pazar kuramıyoruz ne zaman pazar kurmaya kalksak işsizin biri gelip kesiyor 1 level çar sonuçta , 1 level çarların vuruşları yüzünden böyle birşey yapışmış milleti sözde rahatsız ediyormuş bu durum ama şimdide bizi rahatsız ediyor bu durum böyle saçma bir uygulama yapılacağına pvp modu +50 level de filan açılması en uygun karar olurdu 50 levele kasmayan adam ne milleti vuruşlarıyla rahatsız edebilir nede yüksek leveller bu adamı kesebilir
Pazar kurmak için basit bir yöntem geliştirebilirsiniz korumalı bölgede pazara itemlerinizi koyarsınız hazırlarsınız daha sonra pazarı kurmak istediğiniz bölgede tamam a basarsınız pazarınız orada kurulmuş olur fakat birinin özgürlüğünün başladığı yerde diğerinin ki biter diye bir söz var bilirsiniz belki ben emek verip karakterimi geliştirip kafa dağıtmak için köyde 2-3 vs atarken kişi veya kişiler benim oyun keyfimi kaçırıyorsa bu gayet özgürlüğe engel olmaktır. O zaman bende büyülü silah surayım geliyim önüme gelen herkesi çözeyim ? Sonra diyeceğiniz laf yakışıyor mu kardeşim onun yaptığı problem değilde benim yaptığım mı problem olacak ben bunu yaptığım da ? Eğer bu durumdan da rahatsız olmuyorsanız nickinizi verin her denk geldiğimde gerekirse çözer kaçarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)