Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@jellys; Konuyu düzenlemenizi ve neyi kaldırdıklarını daha detaylı anlatmanızı istiyorum.
Not: Konunuz zaten Demirgame'nin konusunun tam tersi. Orada ki eklenecek yazılarını değiştirip konu açmışsınız. Konunuzun açık kalmasının sebebi Demirgame'nin net ifadelerle nasıl kaldırıldığını açıklamamış olması. Fakat konuyu detaylı bir şekilde düzenlemezseniz konunuz kapatılacaktır.
Not: Konunuz zaten Demirgame'nin konusunun tam tersi. Orada ki eklenecek yazılarını değiştirip konu açmışsınız. Konunuzun açık kalmasının sebebi Demirgame'nin net ifadelerle nasıl kaldırıldığını açıklamamış olması. Fakat konuyu detaylı bir şekilde düzenlemezseniz konunuz kapatılacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@jellys; Konuyu düzenlemenizi ve neyi kaldırdıklarını daha detaylı anlatmanızı istiyorum.
gayet açık aslında linkte tıklayacaklar ordan arat sil arat değiştir bu kadar kilitleyebilirsiniz ben kaldırdım başka kaldıramayan varsa tab ayarları ayarlı şekilde verdim önemi yok yani kapatabilirsiniz
https://www.turkmmo.com/c-c-python/3177976-python-envanter-acma-suresi-ekleme-kaldirma.html
Zaten eklemede kaldırmada paylaşıldığı için ve ordaki kodlar direk burda verildiği için kapatıldı
Zaten eklemede kaldırmada paylaşıldığı için ve ordaki kodlar direk burda verildiği için kapatıldı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)