- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
şunu demek istiyorum toplu ws de takacağın efsunlar belli zaten
60 kılıç 50-60 çift el
55 bıçak sav
deri çizme ve altın kolye den gelen ok sav içlerle brb 40 ok savdır.
enerji parçası ile düz
66
60
60
40 diyelim işte savunmalarına tek eksiğin çan savunması olacak.
zaten üzerinde 40 blok olacak bu seni baya düz vuruşlara karşı korur takacağın şaman kemeri ve ejderha pulu kalkan ordaki en zayıf olduğun şamana karşı öyle hemen 1 2 sn de ölmen yerine 2 3 dk dayandırır arkadaşların yardıma gelesiye kdr toplu savaşında mantığı bu .
Ben 1-1 den kastedıyorum bi zahmet ayrı bi iteme 60 çan yelpaze dizin zor birşey değil 1-1 wsde.
Ama bu dediklerim eskide kaldı yüzük filan gelmiş yeni kostümler diyor o yüzden şuan hiç bi karakterin hangisi avantajlı birşey diyemiyorum. Sizde biliyorsunuz ki üzerinizde 60 kılıç bıçak sav olmasa ninjanın bedenselin düz 1 2 sn kesmesi içten değil ama şamana karşı savın olmasa bile gene dayanıyorsun .
60 kılıç 50-60 çift el
55 bıçak sav
enerji parçası ile düz
66
60
60
zaten üzerinde 40 blok olacak bu seni baya düz vuruşlara karşı korur takacağın şaman kemeri ve ejderha pulu kalkan ordaki en zayıf olduğun şamana karşı öyle hemen 1 2 sn de ölmen yerine 2 3 dk dayandırır arkadaşların yardıma gelesiye kdr toplu savaşında mantığı bu .
Ben 1-1 den kastedıyorum bi zahmet ayrı bi iteme 60 çan yelpaze dizin zor birşey değil 1-1 wsde.
Ama bu dediklerim eskide kaldı yüzük filan gelmiş yeni kostümler diyor o yüzden şuan hiç bi karakterin hangisi avantajlı birşey diyemiyorum. Sizde biliyorsunuz ki üzerinizde 60 kılıç bıçak sav olmasa ninjanın bedenselin düz 1 2 sn kesmesi içten değil ama şamana karşı savın olmasa bile gene dayanıyorsun .
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
60 kılıç 50-60 çift el
55 bıçak sav
enerji parçası ile düz
66
60
60
tabi buda bır bakıs acısıdır. saygı duyuyorum, benım bakıs açım böyle degıldı. neyse zamanla hersey bellı olcak.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
60 kılıç 50-60 çift el
55 bıçak sav
enerji parçası ile düz
66
60
60
Kılıç ve bıçak savın düz vuruşa etkisini anlıyamadım zaten kalkanda 15 blok zırhta taşın verdiği 15 blok ve ankanın verdiği 10 blok ile 40 bloğa sahip oluyorsun skilleri p 90 level bi şamanın en az 50 blok verdiğini tahmin edersek 90 blok oluyor zaten bu blokla çözülmediğin sürece herhangi karakterin düz vuruşuyla ölmezsin.Şaman için çan savunması kısmını anlıyamadım ne gerek var ki zırh 20 büyü veriyor yanlış bilmiyorsam bilezik ve kasktada en az 10 büyü olduğunu düşünürsek 40 büyü yapıyor Şebnem ejder pulu kalkan ve kemer bunlardan en az bir yada 2 tanesine sahip olman bile az damage Yemen demektir yeni gelen yüzükleri ve biyologtaki karakter savıda düşünürsek zaten böyle bir sorun kalmıyor

Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Kılıç ve bıçak savın düz vuruşa etkisini anlıyamadım zaten kalkanda 15 blok zırhta taşın verdiği 15 blok ve ankanın verdiği 10 blok ile 40 bloğa sahip oluyorsun skilleri p 90 level bi şamanın en az 50 blok verdiğini tahmin edersek 90 blok oluyor zaten bu blokla çözülmediğin sürece herhangi karakterin düz vuruşuyla ölmezsin.Şaman için çan savunması kısmını anlıyamadım ne gerek var ki zırh 20 büyü veriyor yanlış bilmiyorsam bilezik ve kasktada en az 10 büyü olduğunu düşünürsek 40 büyü yapıyor Şebnem ejder pulu kalkan ve kemer bunlardan en az bir yada 2 tanesine sahip olman bile az damage Yemen demektir yeni gelen yüzükleri ve biyologtaki karakter savıda düşünürsek zaten böyle bir sorun kalmıyor![]()
Kardeş Ozaman buyu cozme çarı acıp cozme atarsak 50 blok gerı gıdıcek, onu nasıl yapıcaz?
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Kardeş Ozaman buyu cozme çarı acıp cozme atarsak 50 blok gerı gıdıcek, onu nasıl yapıcaz?
Zaten orda ''çözülmediğin sürece'' diye bir ibare yer alıyor kask ve ayakkabıyı dönüştürdüğünde toplamda 20 blok daha ekleniyor 60 blok oluyor 60 bloklada dayanabilirsin heralde?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)