Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

çanlara ort gelıyormuş !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1- Ben hıc bıseyı yaygaraya vermıyorum Gordugumu Söyledım.
2-UmuT dıye bırısı var oyunda onu gorursen Pm at sana çanı gostersın.
3- Ben 95 lwl çan gordum +3 mu +4 mu onu tam hatırlıyamadım. lwl lıne gore +basma seklını bılmedıgım ıcın dırek 95 lwl lık çan dedım.
hatta 40 ort 3 delıcı vardı.
4-Pekı 105 lwl olduktan sonra napıcan ?
5-Atagın olup olmaması onemlı degıl Adam delıcıyle keser zaten.

Nasıl yanı Ben sımdı Element'e Ort - Becerı getıre bılıcek mıyım???

Oyunda zaten olan şeyler bunlar, Beta çan - ejderha dişi ve anka yayına ortalama beceri geliyor. Ben senin; "hani 95 çanına ort bec gelmiyorduda bu çanda nasıl ort bec var" dediğini sandım. Beta çanlarda + basıldıkça atağı ve leveli artıyor, diğer beta silahlarda bu özellik yok. Beş element kılıcına ortalama beceri gelmiyor. Oyunun ilerleyen vakitlerinde bu durum çok büyük sorunlara yol açarsa zaten bir hal çaresini düşünürler.

d5c0e6018de443c59e2569e7f08db54b.png

Vay be 95 lik çanlarda gelmiş bi aralar ejder çenesi vardı en son :D

Zaten gelmesi gerekmiyormu ?

Korkacak bi durum yok savunmanız olmaması da sizi korkutmasın

15 bloklama zırh
10 blok kask
20 blok kirin
15 blok kalkan buda eder 60 bloklama yani her 2 vuruşundan 1 i garanti miss demek.

+9 ejderha pulu kalkan ve kemer takılınca 30 şamanlara karşı savunma yapıyor.

+9 beta zırh 30 büyü sav
15 kask
15 bilezik
oyunda şebnem de var mong suyu ile bas nerden baksan 20 -0 büyü savda ordan geliyor. Enerji parçasıda 4 büyü sav veriyor.

Yani brz emek verip kısaca bunları yaparsanız şamanların pek bi iş yapcağını sanmıyorum , daha çan savunma olayına girmedim. nerden baksan enerji parçası ile 66 çan savunma dizilme olayına. Toplu ws de takacağınız 60 blok ve şaman kemeri ile sizi öyle kolay alamaz kanaatimce. zaten 1-1 ws de 66 çann 60 blok kemer kalkan ile kesiliyorsanız o zaman Türkay zaten bi inceleme yapar.

Yani yapacanız sadece 60 bloklama ve büyü savunma sizi yıkılmaz çar yapar. Pek bi telaşlanmaya gerek yok. Korkacaksanız 60 bloklama 66 savunma dimizş karabüyü nasıl kesecem diye başlık açın. Daha şuan oyle kirin , kask dizen öyle efso bi çar yok millet daha yeni yeni efsun atmaya başladı içlere. Şuan bunları yapmadan sizi bi şaman yada sura yada okçu kesmesi kdr doğalı yok çünkü daha itemin yok dizdiğin en baba kılıç savunma, hemen aa okçu efso vuruyor ben okçu olacam aa şaman ortlu çan ile deşerim diyip sınıf değişikliği alıyorsanız bi oturup düşünün ben niye böyle çabuk vazgeçiyorum yarın karşında full efsun full itemli zihinsel görünce hemen 2 t ye gene alacaksın sınıf değişikliğini. Neyse saygılar telaş yapacak birşey yok. Zevk almaya bakın herşey karakterinizin sağlam olması değil. Zevk aldığınız karakter oynayın , öyle sırf ezik büyü savsız çarlara savunmasız 90 lwleri kesip ego kascağınıza oynamayın daha iyi.

Son düzenleme:
Korkacak bi durum yok savunmanız olmaması da sizi korkutmasın

15 bloklama zırh
10 blok kask
20 blok kirin
15 blok kalkan buda eder 60 bloklama yani her 2 vuruşundan 1 i garanti miss demek.

+9 ejderha pulu kalkan ve kemer takılınca 30 şamanlara karşı savunma yapıyor.

+9 beta zırh 30 büyü sav
15 kask
15 bilezik
oyunda şebnem de var mong suyu ile bas nerden baksan 20 -0 büyü savda ordan geliyor. Enerji parçasıda 4 büyü sav veriyor.

Yani brz emek verip kısaca bunları yaparsanız şamanların pek bi iş yapcağını sanmıyorum , daha çan savunma olayına girmedim. nerden baksan enerji parçası ile 66 çan savunma dizilme olayına. Toplu ws de takacağınız 60 blok ve şaman kemeri ile sizi öyle kolay alamaz kanaatimce. zaten 1-1 ws de 66 çann 60 blok kemer kalkan ile kesiliyorsanız o zaman Türkay zaten bi inceleme yapar.

Yani yapacanız sadece 60 bloklama ve büyü savunma sizi yıkılmaz çar yapar. Pek bi telaşlanmaya gerek yok. Korkacaksanız 60 bloklama 66 savunma dimizş karabüyü nasıl kesecem diye başlık açın. Daha şuan oyle kirin , kask dizen öyle efso bi çar yok millet daha yeni yeni efsun atmaya başladı içlere. Şuan bunları yapmadan sizi bi şaman yada sura yada okçu kesmesi kdr doğalı yok çünkü daha itemin yok dizdiğin en baba kılıç savunma, hemen aa okçu efso vuruyor ben okçu olacam aa şaman ortlu çan ile deşerim diyip sınıf değişikliği alıyorsanız bi oturup düşünün ben niye böyle çabuk vazgeçiyorum yarın karşında full efsun full itemli zihinsel görünce hemen 2 t ye gene alacaksın sınıf değişikliğini. Neyse saygılar telaş yapacak birşey yok. Zevk almaya bakın herşey karakterinizin sağlam olması değil. Zevk aldığınız karakter oynayın , öyle sırf ezik büyü savsız çarlara savunmasız 90 lwleri kesip ego kascağınıza oynamayın daha iyi.
ne yani şimdi 60 blok 66 çan kemer vs takınca şamanlar sizi keserse sorun olacak öylemi ? aynısını şamanlarda yapamazmı yani 66 kılıç 60 blok vs vs o zamanda şamanın yatmaması lazım senin mantığına göre

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri