romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Counter Strike Süper Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Rna]MajeziK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 679

[Rna]MajeziK

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Konular
837
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
210
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hileler:
Sizin için en gerekli olanları yazdım.
sv_cheats1=Hile modunu aktif hale getirir
noclip=Duvarlardan geçebilmenizi sağlar
god=Ölümsüzlük verir
+reload=Otomatik jarjör değiştirmenizi sağlar
sv_clienttrace 999999999=Her vuruşun hedefini bulmasını sağlar
Silahlar:
Şimdi silah meselesinin üstünde duralım.
Yanınızda kesinlikle güzel bir tabanca bulunsun ki jarjör bittiğinde diğer silaha geçip adamı vurabilesiniz. Bazıları derki 5-1 en iyi silah pahalı kullanamasını bilene öyledir. Sen alır onla adamı tararsan adam ölmez 100 mermi sıksan 20-30 isabet eder. Ondan dolayı tek tek sıkın eli çabuk olana yapılmış o silah. Dürbünlüleri kullanacaksanız ya sabit durun yada yanınızda mükemmel bir tabanca bulundurun. Çünkü adamı uzaktan öldürüyorsun adam dibindeyse sen dürbünle vurasıya ölürsün ondan tabancayla dolaş vuracağında dürbünlüyü çıkar. Pompalılar pompalılarda süper silahlardır ancak oda kullanmasını bilene hilesiz onla kolay kolay oynayamassın çok zorlanırsın. Hep ölürsünüz. Hafif silahlar çok ideal ve mükemmek silahlardır. Taraya bilir jarjörü boldur ancak uzaktakini zor öldürür. Bunu bir yeni oyuncu bile oynayabilir. En ideal silahlar hem dürbünlü hemde tüfeklerdir. Mükemmellerdir dürbünleri gelişmemiştir ama uzaktan vurur. Tarayabilir daha ne olsun?
biggrin.gif

Diğer Donanımlar:
Şimdi diğer donanımların üstünde duralım biraz.
Yanınızda her ihtimale karşı 2tane kör olsun çok işinize yarar. 1tane sis iyi olur ancak sadece çatışma gibi alanlarda hem sizin önünüzü kapatır hem rakibi korkutur. Eğer biri size kör atarsa çaresiz canınız azalcak ancak sis atınca en yakın duvara koşun. Yelek falan ihtiyacınız olurmu bilmem ancak anti-t iseniz kesin yanınızda bomba imha kiti bulundurun.

Tamamı kendi emeğim kendim yazdım birkaç şeyi denemedim ondan dolayı saibtlerde değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri