- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler alınmayın gücenmeyin ama o bahsettiğiniz lungsam veya sürgün mağarasi savaş bölgesi.. Adam orda birini kesti diye sizce ban yer mi?![]()
Haklısın fakat bu ch atıp kesme yada oyuncuları rahatsız etme olarak algılanıp
bunu gibi daha çok video gelirse bence gereği yapılmalı.Server'ın huzurunu bozmaktır bu bi nevi.
(Eğer sürekli tekrarlanıyorsa)
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler ne kadar cok ağlıyorsunuz,kasılmaya engel olmak ne zamandan berıdır ban ? pvp mı oynamadınız siz, sakamısınız sabah aksam gelın sarıda dahıl olmak uzere ks atın kesın 5 lvl ustun olun, hemen kaybol, uza, bura benım, dolu diyin sonra hesabı getırıp kesınce neymiş efendim. bono kostormoyorlar bonlor bonlonmalı tomamı, lan nooblar mavıye gelıyoruz pazar bakıcaz 500 kısı dadanıyor sonra baska yerde yakalıyınca neden kesıyorsun oluyor. once hareketlerınıze dıkkat edın kimse kimseye bosuna karısmaz ve bosunada aglama, banlanmaktan korksak neden oyuna baslayalım. zaten tc de sızın 7 ayda dızemedıgınız hesabım var. hade kolay gele bunda bole daha cok kastırmayacam ınat yaptım ve ısteyen gelır kastırmaz banada ben sızın gıbı aglamam yoluma bakarım tenhada kıstırınca suyunu kuruturum
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
S.a ben SasukeUchiha, zahmet edip herkesi neden kestigimi bir bir pm den sebeplerini yazmisimdir burda aglamanizin luzumu yok savasta adil dovus yoktur teamolar 4 betali car getirip hayalet sonunda bizle savastilar lvl item farkindan kesiyolardi 1 kere aglamadik simdi o fark ta yok bizle bas edemiyolar
siz saniyor musunuz ki yaptiginiz yaniniza kar kalacak? Ts de kac tane bireysel oyuncu ve lonca kara listemde kayitli yaptigim gayet meşru bisey savas oyunu oynuyoruz burda her turlu taktik yapilir hile olmadigi surece
dun surgunde ölenler lungsamdaki 55 hesaplardan mi sinirini cikarmis 😁 sürgünden tekme yedikten sonra saatte bi baktigim cari kessen nolacak ben kinciyim ve inatciyiz sabaha kadar burdayiz diyip 10 dkda kaybolanlari unutmayiz gordugumuz yerde aglatiriz huzuru bozulan ozur dilesin bozulmasini istemeyen yanimizdan gecsin gitsin okadar
siz saniyor musunuz ki yaptiginiz yaniniza kar kalacak? Ts de kac tane bireysel oyuncu ve lonca kara listemde kayitli yaptigim gayet meşru bisey savas oyunu oynuyoruz burda her turlu taktik yapilir hile olmadigi surece
dun surgunde ölenler lungsamdaki 55 hesaplardan mi sinirini cikarmis 😁 sürgünden tekme yedikten sonra saatte bi baktigim cari kessen nolacak ben kinciyim ve inatciyiz sabaha kadar burdayiz diyip 10 dkda kaybolanlari unutmayiz gordugumuz yerde aglatiriz huzuru bozulan ozur dilesin bozulmasini istemeyen yanimizdan gecsin gitsin okadar
Son düzenleme:
- Konular
- 4,711
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 2,827
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 7,535
- DevLira
- 0
Bu bahsettiğiniz karakterlerle ( Lina ) ile sürgünde günde 20 30 kere karşılaşıyorum bir kere sataştığı olmadı.Hatta pm attı şu insanları görürsen haber ver bize engel oldular bizde onları arıyoruz diyerek.İnsan önce dönüp kendine bakacak ben ne yaptım ki bunlar benim kasmama engel oluyor diyerek 
Ayrıca düşman bayrakların birbiriyle savaşması kadar doğru olan ne var , oyunun amacı bu 3 düşman bayrak...

Ayrıca düşman bayrakların birbiriyle savaşması kadar doğru olan ne var , oyunun amacı bu 3 düşman bayrak...
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bu bahsettiğiniz karakterlerle ( Lina ) ile sürgünde günde 20 30 kere karşılaşıyorum bir kere sataştığı olmadı.Hatta pm attı şu insanları görürsen haber ver bize engel oldular bizde onları arıyoruz diyerek.İnsan önce dönüp kendine bakacak ben ne yaptım ki bunlar benim kasmama engel oluyor diyerek
bizde bunu anlatamadık bi türlü
neymiş düşmanı kesmek yasakmış e ozaman kılıç yerıne yastık, ok yay yerıne boncuklu tabanca kullanalım gm ler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)