noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uchihalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HoLiqaNNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HoLiqaNNN

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1h 18m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lina yani SasukeUchiha; Uchiha klanının lideri..
Yaptığı çocukça hareketlerden dolayı cezalandırılması gerektiğini sadece ben değil tüm server hatta kendi bayrağındaki birçok kişi düşünüyor.
Sürgünde kasılan insanlara büyü çözme atıp kaçmakdan lungsamdaki kasılan insanları kesip at üzerinde yerden kaldırmamaya kadar hertürlü rahatsız edici faaliyetleri gösteren bu oyuncu veya oyuncuların cezalandırılmasını istiyoruz.

LİNK :

ben sadece mavi ölümü çektiğimden ölmüyorum ancak tüm odayı çekip kasılan arkadaşlarıma da aynı hareketi yapıp ölmesine neden oluyor.
Bu oyuncu veya oyuncuların aradıkları cezayı bulmalarını umuyoruz..

SasukeUcuchia nın başkanı olduğu lonca tamamen oyun dışı edilmeli adamlar tamamen rahatsız etmek üzerine kurulu hayalet ormanda kasılırken gelip öldürüyorlar kasılmak yok size gibi cümleler söylüyorlar onuda geçtim sürgünde kasılırken gelip öldürüyorlar gidiyorlar her ayaga kalktığımızda terar öldürüyolar adam başımda atla bekleyip yerden kaldırmamaya çalışıyo cidden insanları opyundan soğutuyo bu adamlar bunlar oyunda olduğu sürece oyunda huzu falan beklemeyin derim boş..:mad::mad::mad:

Kesinlikle katılıyorum , Hayallette milleti rahatsız edip duruyorlar yani ninjalari ch atarak bütün ch leri yatirip tekrar tekrar ayni seyi yapiyorlar yani sırf serverdeki oyuncularin huzurunu bozmaya yönelik hareketler , bununda ceza ile sonuçlanmasini ben şahsım adına çok isterim .

TurkHackTeam ve holigann nickli oyuncular ben lungsamda kasarken keyfi olarak gelip çarımı kesiyolardı aynı şeyi onlarada yapmış olmalısınızki size bunları yapıyolar.önce siz kendinizi düzeltin sonra başkalarına yorum yaparsınız.nick:Barlas

Beyler alınmayın gücenmeyin ama o bahsettiğiniz lungsam veya sürgün mağarasi savaş bölgesi.. Adam orda birini kesti diye sizce ban yer mi? :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri