- Konular
- 2
- Online süresi
- 1h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lina yani SasukeUchiha; Uchiha klanının lideri..
Yaptığı çocukça hareketlerden dolayı cezalandırılması gerektiğini sadece ben değil tüm server hatta kendi bayrağındaki birçok kişi düşünüyor.
Sürgünde kasılan insanlara büyü çözme atıp kaçmakdan lungsamdaki kasılan insanları kesip at üzerinde yerden kaldırmamaya kadar hertürlü rahatsız edici faaliyetleri gösteren bu oyuncu veya oyuncuların cezalandırılmasını istiyoruz.
LİNK :
ben sadece mavi ölümü çektiğimden ölmüyorum ancak tüm odayı çekip kasılan arkadaşlarıma da aynı hareketi yapıp ölmesine neden oluyor.
Bu oyuncu veya oyuncuların aradıkları cezayı bulmalarını umuyoruz..
Yaptığı çocukça hareketlerden dolayı cezalandırılması gerektiğini sadece ben değil tüm server hatta kendi bayrağındaki birçok kişi düşünüyor.
Sürgünde kasılan insanlara büyü çözme atıp kaçmakdan lungsamdaki kasılan insanları kesip at üzerinde yerden kaldırmamaya kadar hertürlü rahatsız edici faaliyetleri gösteren bu oyuncu veya oyuncuların cezalandırılmasını istiyoruz.
LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ben sadece mavi ölümü çektiğimden ölmüyorum ancak tüm odayı çekip kasılan arkadaşlarıma da aynı hareketi yapıp ölmesine neden oluyor.
Bu oyuncu veya oyuncuların aradıkları cezayı bulmalarını umuyoruz..
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
SasukeUcuchia nın başkanı olduğu lonca tamamen oyun dışı edilmeli adamlar tamamen rahatsız etmek üzerine kurulu hayalet ormanda kasılırken gelip öldürüyorlar kasılmak yok size gibi cümleler söylüyorlar onuda geçtim sürgünde kasılırken gelip öldürüyorlar gidiyorlar her ayaga kalktığımızda terar öldürüyolar adam başımda atla bekleyip yerden kaldırmamaya çalışıyo cidden insanları opyundan soğutuyo bu adamlar bunlar oyunda olduğu sürece oyunda huzu falan beklemeyin derim boş..

- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
Kesinlikle katılıyorum , Hayallette milleti rahatsız edip duruyorlar yani ninjalari ch atarak bütün ch leri yatirip tekrar tekrar ayni seyi yapiyorlar yani sırf serverdeki oyuncularin huzurunu bozmaya yönelik hareketler , bununda ceza ile sonuçlanmasini ben şahsım adına çok isterim .
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
TurkHackTeam ve holigann nickli oyuncular ben lungsamda kasarken keyfi olarak gelip çarımı kesiyolardı aynı şeyi onlarada yapmış olmalısınızki size bunları yapıyolar.önce siz kendinizi düzeltin sonra başkalarına yorum yaparsınız.nick:Barlas
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)