melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Herkes developer olmuş yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qqK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 864

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu içeriğinde ki argo kelimeler düzenlendi.

Dolandırıcılara ve çıkarcılara dikkat edin bu sektörde ...

İstediğiniz tarzda projeyi sorunsuz bir şekilde hazırlarım.

Herkes developer olmuş ///////////Argo kelime kullanımı yasaktır.///////////// para var huzur yok arkadaşlar bir yardımcı olun. 6-7 bin tl bütçe ile server açmayı düşünüyorum. Çeşitli youtuberler itemci face sponsor turkmmo reklamı vesaire. Fakat 34k döneminden kaldım uzun yıllardır sektörde değilim 40k cıkmış source cıkmış. Tek şanslı olduğum nokta daha önceden c++ bilgimin olması. Ama source işinde sadece c++ bilmek yetmiyor metin2'nin kendi fonksiyonları var bu işi bilenler demek istedğimi anlayacak o yüzden yavaşdan başlamak istiyorum altyapı lazım. Satılan fileslere bakayım dedim bir sürü satan var şimdi sorum şu ne farkı var birbirlerinden bana tavsiye edebileceğiniz varmıdır fiyat önemli değil gerçekten bütçem var. Ama bu kadar aşırı satış konusu olunca haliyle insanın kafası karışıyor hangisi bilgili hangisi değil diye. Şuan metin2'de her sistemi yazabilirim fakat bugları bilmediğim için fix yapamıyorum yani boş biride değilim şu işi çözünce forumda açacağım konulardan takip edersiniz foruma epey faydalı olacağım.

Biraz uzun yazdım ama

Bana sağlam bir source ve files satacak var mıdır? Gerçekten dolandırmadan. Satın aldıktan sonra kesinlikle sorun yoksa destek istemeyeceğim bilgim var çünkü c++ ufak tefek sorunun nerede olduğu belliyse onlarıda fixleyebilirim.

Yada mesela arkadaş bir sistem yazmak istiyordur bilgisi yoktur aşırı yardımcı olabilirim.

Mesajlarınızı bekliyorum teşekkürler

hocam öncelikle aradığını bulursun inşallah diyorum, eğer ileride pişmanlık duymak istemediğin bir çalışma arayışı içerisindeysen ben seni mağdur etmem aksine beraber iş yaptığın için mutluluk duyarsın. şuanki burda bulunan arkadaşlar herkes üstüne alınmasın öncelikle onu belirteyim yaş kitleleri 15-18 arası ben 22 yaşındayım askerliğimi yaptım geldim ısrar yok belirttiğim gibi ciddi bir iş yapmak uzun soluklu bir çalışma olmasını istiyorsan her zaman profesyoneller ile çalışmanı tavsiye ediyorum . Bu yazıma mahalle dedikoducusu kadınlar gibi oraya buraya çekiştirip sakız etmek isteyen arkadaşlara cevap vermeyeceğim önden bilgisini veriyorum.Eğer görüşmek istersen özel mesaj yollayabilirsin.

@
qqK; Sağlam bir iş çıkartıp birşeyleri gerçekten başarmak istiyorsanız yüzyüzede görüşebiliriz yada skype strongbrain0 iyi günler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri