- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar herkese arkadaşlar adım muzaffer soyadım ünğan. geçtiğimiz yıllarda 5 yılımı verdiğim türkmmo forumuna ve 7 yılımı internet cafelerde harcadığım metin2 oyununa tamamen nostaljik olsun diye geri döndüm. Pendikliyim doğma büyüme tanıyanınız varsa bilir beni. Ayıptır söylemesi arabamı meşhur etmekle tanındım pendikte
. 15 16 yaşlarındayken bir serverda GM lik yapmıştım. Gerçekten çok özledim. Emekli Askeri öğrenciyim. Benim Mezun olduğum sene maalesef okulum kapandı. Bu yüzden çocukluğumdan beri istediğim Asker olma hevesim maalesef gitti. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi forumlar dilerim..
. 15 16 yaşlarındayken bir serverda GM lik yapmıştım. Gerçekten çok özledim. Emekli Askeri öğrenciyim. Benim Mezun olduğum sene maalesef okulum kapandı. Bu yüzden çocukluğumdan beri istediğim Asker olma hevesim maalesef gitti. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi forumlar dilerim..
- Konular
- 2,515
- Online süresi
- 5h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 301