Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şeytan Kulesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaeNemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 329

CaeNemre

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben artık gerçekten çok sıkıldım şu kule işinden o kadar zamanını harcıyorsun bekliyorsun 2 3 tane velet gelip benimle beraber cıkıyor sürekli kesme çabası vs. şeyler çok sıkıldım gerçekten.

Daha önce oynadıgım birkaç serverde aynı kristal oda gibi şifreli koruma vardı 5 dakikada bir oda yenilenip kişiler girebiliyordu ve sistem gayet güzel işliyordu eğer bu serverde öyle bir imkan var ise ki umarım vardır yetkili arkadaşlar ilgilenebilirse cok güzel olur cünkü artık cok sıkıcı bir hal almaya başladı kule olayı. Herkese iyi oyunlar dilerim arkadaşlar :)

İyi forumlar...

Yukarılarda tutarsak sevinirim yetkili kişilerin görmesi için :)

Bu konuda arkandayim biraz benide baydi bu durum kuleye gidiyoruz 15 kisi herkes birbirine giriyor item dusuremiyoruz bisey yapamiyoruz gece bile ful oluyo bi cozum bulunmali

Ben artık gerçekten çok sıkıldım şu kule işinden o kadar zamanını harcıyorsun bekliyorsun 2 3 tane velet gelip benimle beraber cıkıyor sürekli kesme çabası vs. şeyler çok sıkıldım gerçekten.

Daha önce oynadıgım birkaç serverde aynı kristal oda gibi şifreli koruma vardı 5 dakikada bir oda yenilenip kişiler girebiliyordu ve sistem gayet güzel işliyordu eğer bu serverde öyle bir imkan var ise ki umarım vardır yetkili arkadaşlar ilgilenebilirse cok güzel olur cünkü artık cok sıkıcı bir hal almaya başladı kule olayı. Herkese iyi oyunlar dilerim arkadaşlar :)

İyi forumlar...

Yukarılarda tutarsak sevinirim yetkili kişilerin görmesi için :)

Kesinlikle katılıyorum . Yarım saat metin bekledikten sonra tek başına azrail katına çıkamayacak biri gelip başınıza bela oluyor. Umarım dikkate alınır.

Tecrübe olduğundan bu durumlar için sarı yada kırmızı bayrak olurum genelde sorun çıkmıyor inat eden olursa kesiyorsun tek çare bu

Kenara geç izle enayi seni azraile kadar çıkarsın sonra azraile ks at. hakkını yiyenin hakkını ye. İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri