farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

New Template 2017 (HTML)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uCLo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Warning: require(config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u540293338/public_html/index.php on line 2

Fatal error: require(): Failed opening required 'config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/php-5.6/pear') in /home/u540293338/public_html/index.php on line 2 EKSIK DOSYA PAYLASMISSIN IPINI KOPARAN PANEL PAYLASIO NEDENSE BU ISIN HAKKINI VEREN YOK ANLAMADIM BISEY

Kelamınıza dikkat ederek konusursanız sevinirim. Konu başlığını okursan anlayabilirsin hatanın sebebini.
Bkz; [h=2]New Template 2017 (HTML)[/h]

Hocam site görünüm olarak çok iyi. HTML olması ne dezavantaj sağlar yani şuan ki kullandığım php mesela. Bunu kursam ne olur ki? Sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam site görünüm olarak çok iyi. HTML olması ne dezavantaj sağlar yani şuan ki kullandığım php mesela. Bunu kursam ne olur ki? Sıkıntı yaşar mıyım?

Html olması dezavantaj sağlamaz , sitenize kursanız faydasını göremezssiniz fakat ben bu paneli geliştirmeciler için paylaşmıştım.
Dilerseniz panelin mhms şeklinde giydirilmişi var.
Bkz ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri