HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Warning: require(config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u540293338/public_html/index.php on line 2
Fatal error: require(): Failed opening required 'config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/php-5.6/pear') in /home/u540293338/public_html/index.php on line 2 EKSIK DOSYA PAYLASMISSIN IPINI KOPARAN PANEL PAYLASIO NEDENSE BU ISIN HAKKINI VEREN YOK ANLAMADIM BISEY
Kelamınıza dikkat ederek konusursanız sevinirim. Konu başlığını okursan anlayabilirsin hatanın sebebini.
Bkz; [h=2]New Template 2017 (HTML)[/h]
Hocam site görünüm olarak çok iyi. HTML olması ne dezavantaj sağlar yani şuan ki kullandığım php mesela. Bunu kursam ne olur ki? Sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam site görünüm olarak çok iyi. HTML olması ne dezavantaj sağlar yani şuan ki kullandığım php mesela. Bunu kursam ne olur ki? Sıkıntı yaşar mıyım?
Html olması dezavantaj sağlamaz , sitenize kursanız faydasını göremezssiniz fakat ben bu paneli geliştirmeciler için paylaşmıştım.
Dilerseniz panelin mhms şeklinde giydirilmişi var.
Bkz ;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)