dıkat;19458036' Alıntı:Herkesin oturup 24 saat char kasıcak vakti yok bence bu tür eşyalar eklenirse 105 lv olanlarda keyif alır karşısında kendine denk biriyle savaşmaktan
bu şekilde kasılmak inanılmaz derecede çok zor 90 lv dan sonra 1 lv atlamak nerdeyse 3 saat sürüyor.
Elbetteki 24 Saat Oturup Hesap Kasılmıcak. Ama Ufak Tefek Eklentiler Yapılabilir. Server yöneticilerinin Aklında Ne var şuan olarak kestiremiyorum ama. Şöyle kabaca bir düşünceyle.Emek bir server ve insanların keyif alacağı düşüncesiyle kafa yorarsak bu işe.
Tecrübeler Envanterlerden ve Npclerden kaldırılabilir. Tecrübe Yüzüğü Ticareti Başlatmak amaçlanabilir. ve Üstelik Topluluk haritası ve Yıldırım dağları mapi kasılmak için değerlendirilebilir ve böylece 105 level olan arkadaşlarımız için level sınırı yükseltilebilir. Arkadaşlarımız kasılmak için yıldırım dagları ve guatama yı kullanabilir bu iki map bomboş duruyor şuan.Üstelik Guatamadaki Farklı metinlerin içlerine oyunda ticarete istenen itemler eklenebilir ve bu zor düşecek şekilde ayarlanabilir.Örnek veriyorum değişik binek sertifikalara yada saç stilleri veyahut insanların farklı kostumler ve saç stilleri dikkatini çekeceği için bunların ticareti başlatılabilir yeni görevler eklenebilir ve böylece hem oyun sadece kasılmak olarak algılanmaz hemde insanlara bir uğraş sağlar ve sıkılmazlar. Ve oyuna sürekli yada düzenli bir şekilde yenilik eklenirse zarkonda oyuncu artışı oldugunu görürüz.
dıkat;19458036' Alıntı:Herkesin oturup 24 saat char kasıcak vakti yok bence bu tür eşyalar eklenirse 105 lv olanlarda keyif alır karşısında kendine denk biriyle savaşmaktan
bu şekilde kasılmak inanılmaz derecede çok zor 90 lv dan sonra 1 lv atlamak nerdeyse 3 saat sürüyor.
Dostum sınırın 105 olduğunu ve bunun bir emek server olduğunu göz önüne alırsak bence hiçbir sorun yok exp sisteminde zaten 90 a kadar gayet yüksek miktarda exp geliyor. 15 lvl biraz zorlanmak makuldur . Tabi saygı duyuyorum düşüncene ancak 5 6 günde 105 lvl'a kasılabiliyor gayet rahat.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)