mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Zarkon Sersem Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zarkon serverında sürgün mağarasında kasılırken gelen sürekli sersemletme insanı kanser edecek durumda sersemliğe karşı bağışıklık çalışmıyor sanırım her dakika sersem yiyoruz kasılırken düzelte bilir misiniz ? @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sersemliğe karşı bağışıklılık efsunu hem Ely'de hemde TR'de %100 oranında koruma sağlamıyor diye biliyorum bu yüzden karakter sürekli sersem yiyor.Efsun belirli bir oranda engelliyor

Sersemliğe karşı bağışıklılık efsunu hem Ely'de hemde TR'de %100 oranında koruma sağlamıyor diye biliyorum bu yüzden karakter sürekli sersem yiyor.Efsun belirli bir oranda engelliyor
​Bu sorun daha önceki serverlarda hiç olmadı o durum engellendi burada unutuldu sanırım bu yüzden sürekli sersem yiyoruz :o

Bu sorun daha önceki serverlarda hiç olmadı o durum engellendi burada unutuldu sanırım bu yüzden sürekli sersem yiyoruz :o

Daha önceki serverlarda oynamadığım için bilmiyorum ama 2015 yılının başlarıydı yine sersemlik efsunu olmasına rağmen sersemlediğini söyleyen oyuncular vardı bununla ilgili biraz araştırma yapıldığında TR'de de %100 koruma sağlamadığı sadece belirli bir oranda engellediğini öğrenmiştik.Mantıken düşündüğümüzde de eğer %100 oranında bir koruma sağlasa sersemletme şansı efsununun bir önemi kalmıycak.Daha önceki serverlarda engellenmiş olabilir ama aslında olması gereken bu olduğu için bu serverda oynamama yapılmamıştır :)

Zarkon serverında sürgün mağarasında kasılırken gelen sürekli sersemletme insanı kanser edecek durumda sersemliğe karşı bağışıklık çalışmıyor sanırım her dakika sersem yiyoruz kasılırken düzelte bilir misiniz ? @Shorty;
https://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/3517583-zarkon-efsun-oranlari.html Efsun oranları konuda mevcuttur.Sersemlik karşısında bağışıklılık efsunuda Arkadaşımızın dediği gibi %100 oranda değildir.Belli oranda koruma sağlayacaktır.İyi Oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri