HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[FONT="]Daha önceki serverlarda oynamadığım için bilmiyorum ama 2015 yılının başlarıydı yine sersemlik efsunu olmasına rağmen sersemlediğini söyleyen oyuncular vardı bununla ilgili biraz araştırma yapıldığında TR'de de %100 koruma sağlamadığı sadece belirli bir oranda engellediğini öğrenmiştik.Mantıken düşündüğümüzde de eğer %100 oranında bir koruma sağlasa sersemletme şansı efsununun bir önemi kalmıycak.Daha önceki serverlarda engellenmiş olabilir ama aslında olması gereken bu olduğu için bu serverda oynamama yapılmamıştır[/FONT]
https://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/3517583-zarkon-efsun-oranlari.html Efsun oranları konuda mevcuttur.Sersemlik karşısında bağışıklılık efsunuda Arkadaşımızın dediği gibi %100 oranda değildir.Belli oranda koruma sağlayacaktır.İyi Oyunlar.
O halde diğer efsunlarda olduğu gibi onun yanına da % oran getirilmesi mantıklı olur,oyuncuların kafasında soru işareti kalmaz.
O halde diğer efsunlarda olduğu gibi onun yanına da % oran getirilmesi mantıklı olur,oyuncuların kafasında soru işareti kalmaz.
Efsunun % şeklinde oranı yok ki zaten
O yüzden % şeklinde yazmıyor örneğin efsun botunda kalkana sersemlik efsunu getirceksiniz diyelim yanına 1 ya da 0 değeri giriliyor çünkü % olarak bir değeri yok karakter tamamen şansa göre ya sersemliyor ya da sersemlemiyor yani bu efsunun işlevsellik oranını oyun yöneticiler belirlemiyor.Linkte ki konuda da bu yüzden % şeklinde bir oran belirtilmemişEfsunun % şeklinde oranı yok ki zatenO yüzden % şeklinde yazmıyor örneğin efsun botunda kalkana sersemlik efsunu getirceksiniz diyelim yanına 1 ya da 0 değeri giriliyor çünkü % olarak bir değeri yok karakter tamamen şansa göre ya sersemliyor ya da sersemlemiyor yani bu efsunun işlevsellik oranını oyun yöneticiler belirlemiyor.Linkte ki konuda da bu yüzden % şeklinde bir oran belirtilmemiş
Demek istediğini anladım fakat eğer bir değer yoksa 100 dahi sayılabilir o yüzden bir değer olmalı ben bu sersemleme olayının orantılı olduğunu yeni öğrendim, karakterden alınan sersemlemeyle canavardan alınan arasında bi düzenleme yapılabilir. Canavarların serserm atmaması ama karakterlerde oranların aynı kalması daha sağlıklı olabilir.
çok saçma bişey efsunun adı sersemliğe karşı bağışıklılık adı üstünde oranı yok %100 koruması gerek nedense bir item çıkarıp takıldığında sersem yiyor yada sürgün de mistikler vururken onun dışında sersem yeme gibi sorun yok ee sadece item çıkarıp takıldığında ve mistikler vururken sersem yiyorsa bu şimdi oyun bugu deilde ne! ????????
Sersemlik efsunu bildiğim kadarıyla %90 orana sahip, eğer editli sunucuda oynuyorsanız blok kullandığınız için sersemlemiyor olabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)