InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Hakkında Bir Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

asdsaz

Level 2
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.

Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler

Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.

Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler

Güzel fikir. @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.

öneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.
kardesım pazar kurcaz envanter cok buyuk ıpek bohca sıstemını getırebılırmısın + basma malzemısını koyarken cok zorlanıoz bu sıstemın gelmesıyle pazar sayısında artıs beklenebılır

Dikkate aldığınız için teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri