Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Biyolog Hakkında Bir Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.

Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler

Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.

Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler

Güzel fikir. @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.

öneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.
kardesım pazar kurcaz envanter cok buyuk ıpek bohca sıstemını getırebılırmısın + basma malzemısını koyarken cok zorlanıoz bu sıstemın gelmesıyle pazar sayısında artıs beklenebılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri