- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.
Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler
Bir de lanet kitabı görevinde şu ana kadar 5 adet teslimt ettin yazıyor. Biraz detaycıyımdır gözüme takıldı ilginizi çeker mi bilmiyorum. Teşekkürler
- Konular
- 639
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 275
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 4,559
- DevLira
- 0
Biyologlarda kalan süreyi gösterse çok güzel olur. Tabi verirken saate bakıyoruz ancak 5dk kaldı kalmadı bazen karışabiliyor. Büyük bir eksiklik değil belki ama yapılması çok zordur diye de zannetmiyorum. Biyoloğun bir sonraki teslim süresini gösteren bir sayaç biyoloğa tıkladığımızda(1 saat içerisinde bir defa araştırma yapılabilir yazan ekranda) bence gayet pratik ve şık bir özellik olur.
Güzel fikir. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Öneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
kardesım pazar kurcaz envanter cok buyuk ıpek bohca sıstemını getırebılırmısın + basma malzemısını koyarken cok zorlanıoz bu sıstemın gelmesıyle pazar sayısında artıs beklenebılıröneriniz için teşekkürler hafta içerisinde yapılacaklar listesine aldım.