- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba , uzun süre çalışılcak hosting arıyorum özellikleri yazıcam pvp nin cidden kurcak adamlar gelsin yok yaparım istediğiniz files bizde diyipde cins cins 2 3 gün düzenlemeyle uğraştırcak adamlar yazmasın files 1-120 lycanlı lycan sav. bıçak sav. olcak kuşak kemer simya maymun ejderha vs. petler aktif olcak slotlardan bulmaca kutsu duscek metinlerden efsun nesnesi sandığı arttırma sandığı ve artı basma itemleri çıkan altıgen sandığı ekli olcak beta maplar büyülü orman kırmızı ejderha nemere razador offline pazar sistemi kostüm ve kostüm silah sistemi yavrucuk yani porki khan vs. şeyler calıscak bar sistemi olcak sürgün girişinde kostüm dönüştürme yani yeşil güç parçacığı ile dönüşümlü şeyler olcak güç binekleri 80-90-105 li zırh dönüşümü 105 lik zırh şart değil aslında olsa iyi olur ve beta kolye küpe dönüşümleri olmalı eğer cidden kurcak varsa mesaj atsın 7/24 onlineyim tabiki ilk ay lık para yani kuruluma bakmak için kücük paket alcam eğer istediğim gibiyse uzun süreli projem var iyi günler...