- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar 25.01.2017 tarihinde kendilerinden 2gb metin2 sunucu aldım ve teslim aldıktan sonra oyun sitesine giriş sağlanmıyor oyuna giriş yapamıyordum.3-4 saat ardından oyuna girebildim ve oyun yavaştı putty açıp serverin ramini sorgulattığımda ise şok yaşadım adeta 512 mb yazıyordu hemen ticket attım.
Evet arkadaşlar burda tehdit falan yok oysaki tek dediğim hemen düzeltin olmak.
Ve burdada birşey yokken yarına kadar işlem yapılmayacağını söylediler oysaki ne haddine işlem yapmamak.
Tamam güzel iade yapılacak dediler bende aldığım hizmeti şikayet ettim sikayvar.comda ve bu sabah mesaj geldi telefonuma
1 saat sonra falan gmail hesabıma erişim sağlandığını gördüm afyonkarahisardan firmada afyonlu
Ardından firmayı aradım neden iadenin iptal olduğunu ve mail hesabıma neden ulaşmaya çalıştıklarını sordum şikayet ettiğim içinmiş ve şikayetimi kaldırırsam geri ödeme yapacaklarmış mail içinse hiçbirşey demediler.
Sonuc olarak firma hırsızdır maildeki bilgileri çalmaya çalışmışlar ve kişisel bilgilerime erişmişlerdir 2gb diyip 512mb sunucu açmişlardır şuanda hiçbir şekilde geri ödeme almadım en yakın zamanda savcılığa başvuracağim.
Evet arkadaşlar burda tehdit falan yok oysaki tek dediğim hemen düzeltin olmak.
Ve burdada birşey yokken yarına kadar işlem yapılmayacağını söylediler oysaki ne haddine işlem yapmamak.
Tamam güzel iade yapılacak dediler bende aldığım hizmeti şikayet ettim sikayvar.comda ve bu sabah mesaj geldi telefonuma
1 saat sonra falan gmail hesabıma erişim sağlandığını gördüm afyonkarahisardan firmada afyonlu
Ardından firmayı aradım neden iadenin iptal olduğunu ve mail hesabıma neden ulaşmaya çalıştıklarını sordum şikayet ettiğim içinmiş ve şikayetimi kaldırırsam geri ödeme yapacaklarmış mail içinse hiçbirşey demediler.
Sonuc olarak firma hırsızdır maildeki bilgileri çalmaya çalışmışlar ve kişisel bilgilerime erişmişlerdir 2gb diyip 512mb sunucu açmişlardır şuanda hiçbir şekilde geri ödeme almadım en yakın zamanda savcılığa başvuracağim.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,455
- DevLira
- 0
Konu onaylandı.
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
bu netsissunucu venoisbilisim vs bunlar metin2bilişim adlı firmanın yan siteleridir sahibide hasan sarıtaştır itibar etmeyin arkadaşlar