romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pvp server oynamayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meymun23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

meymun23

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

beyler pvpden ne anliyorsunuz anlamıyorum hadi zevk alıyorsunuz diyelim tamam ona lafım yok ancak char dizip aylarca oynuyorsunuz hangi serveri oynasanız kapanıyor emeklerinize yazik degil mi ? Birde görüyorum bu pvplere deli gibi para yatiran var kardesim pvpye yatirdigin parayi türke versen on numara charin olurdu zaten bakin kac sene pvp oynadim hepsi kapandi 2012de trde biraktigim 98 level char biraktigim yerde duruyor en azindan emeginiz guvende. Pvplere kanmayin yok kapanmazmista bilmem ne abi bana 2 3 yil acik pvp gosterin olanda 10 kere isim degisip yeni acilmistir iki uc tane varsada bunun 10 sene acik olacagini garanti edemezsiniz.

Ben 2008 2009da trnin ilk 3pvpsinden birinin sahibiyim m2tr mmomt2 dreamlandmt2 ve benim serverim 16yt3 turkmmoda ararsaniz yuzlerce konu var 16yt3 serverim hakkinda bunu size 8 9 yil once turkiyenin ilk pvplerinden birine sahip olan biri olarak yaziyorum bi arada metin35 tmlj2 oynardim kendi serverim disinda cin pvpleri guzeldi ama sonuca bakin kendi swm dahil hepsi kapandi trdeki 98 duruyor.

Bunuda ciddiye alin diye koyuyorum yazdigimi tarihe bakin 2008-2009 trnin ilk 5 pvpsinden birine sahiptim 16yt3. https://www.turkmmo.com/search.php?searchid=11388651

Son düzenleme:
Merhabalar,

Orjinal metin2'nin kapanmayacağının bir garantisi yok. :) Diğer bir çok oyun gibi o da kapanabilir. Onu ne yapacağız ?

Elym2 ye gelebilirsin. Senin deyiminle ilk serverlardan biri ve hala açık.

Kardeşim şimdi trnin eski tadı yok tutup o oyuna 0 dan (hilesiz) başlamak hem uzun sürer,hemde sıkıcı olur çünkü eskiden muhabbet ortamı vardı.Şimdi tr yi oynayan çoğunluğun eskiden çarı vardı ve üstüne katıyor.Pvp de durum değişik hızlıca kasılıp item yaparsın ve ws atmaya başalarsın bence böylesi daha iyi.

Zaten pvp'nin nesne marketi yoksa büyük ihtimal kapanır bunu göze alarak başlıyoruz. Editsiz vslik arıyoruz kapanacağını da biliyoruz. Adı üstünde vslik emek yok bir şey yok. Efsun botu zaten svnin kendisinde var en fazla 30 dakikada 1-1 ve 5-5 şeklinde item dizebiliyorsun ondan sonra başla vsye. Bu kadar yani. Pvp oynayanların çoğu bu 2005 yapımı çok kötü (oyun motoru kötü düzeltilemeyecek buglar var) bir oyunu ciddi bir şekilde oynamaz. Pvp oynayanlar zevkine oynuyor öyle 30 dakika oynuyor çıkıyor benim gibi. Bunu abartanlar da var yok değil. Lonca açıyorlar RC var mı falan bu lonca açanların yarısından çoğu da muhabbet olsun diye açıyor. Diğerleri ise 1. lonca olalım falan hedefinde 2 gün sonra kapanacak bir sv için. En azından pvp serverlarda EdiLee'ye yardım ettikleri gibi GM yardımı olmuyor. Vslik server zaten yiyosa yardım etsin ikinci vsde anlaşılır GM yardımı olduğu merak etme. Daha adil olduğu için ve P2W mantığı olmadığı için vslik serverlar hatta editsiz emek serverlar da (emek sv hiç haz etmesem de) çok uygun ve oynanabilir sunuculardır. TR başlayan adam hilesiz hayatta 105 level falan olamaz. Zaten oyun iyice bozdu kuşak falan getirdiler. Aha görüyoruz emeğinin garantisini. Gir bak P2W'nin alasını görürsün 29 level adam gümüş kılıç almış hava kılıcını P yapmış 80 level adamı kesiyor. Nerede emeğinin karşılığı söylesene? TR'nin ne kadar saçmaladığını daha 3 sene önce gördük şimdi burada TR'yi savunma. Hatta şu anda 99 değil 105 sınır da olsa oynanmaz çünkü o droplarla insanın sabır taşı olması gerek. Ve kimse bu oyunu birincil oyun olarak görmüyor. İkincil hatta öyle arada bir oynayacak oyun olarak görüyor. Dur 30 dakika takılayım çıkayım kafasında herkes. Şimdi 30 dakika oynayıp çıkacağın oyun için senelerce emek vermek aptallıktır. PVP'den 30 dakika oynayıp zevk almayı anlıyoruz. TR'den siz ne anlıyorsunuz? Sanki ağır çekimde oynarmış gibi. Bana sen TR'de hazır full+full hesap versen de oynamam çünkü vs atacak kimse olmaz. Karşındaki adam senin gibi full+full olmuyor yeteneğe bakmıyor. Evet bu oyunda birazcık yeteneğin olması gerek. Yeteneksiz çocukların para yatırıp da kazandığı ortam yok en azından pvpde. Yeteneği olan kazanıyor.

baskan eskı tr kalmamıs beta paralı olmus gameforge aldı bıtrdı metın2 tryi

Turkmmo Flood Engelleme

zaten coğu oyuncuları bıraktı metın2 tr yı bence pvp daha ıyı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri