Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pvp server oynamayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meymun23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm ;
Sayın büyük lonca toplulukları yöneticileri ve sayın oyuncular;

Öncelikle bir lonca olarak büyük aileler kurduğunuz için sizleri canı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını temenni ederim. Sizlerde biliyorsunuz ki emek harcadığınız, sabahlara kadar uğraşıp 1 ay veya daha fazla süre sonra kapanan serverlarla elbette karşılaşmışsınızdır.Bizlerde bu konuda her ne kadar aklınızda şüpheler bulunsa da bu şüpheleri silmek için karşınızdayız. Sizlere keyifli bir metin2 keyfi ve soluksuz serüven yaşatmak için karşınıza çıkmış bulunmaktayız.

7/24 Oyun İçi Destek ekibi garantisi vererekten başlamak istiyorum sözlerime. Hepinizin belli başlı serverlarda başarısı elbette vardır. Bu başarıların devamlılığı kalıcılığı için sizleri serverimiza davet eder , Bizlere bu yolda destek çıkmanızı rica eder, sizlere saygı ve sevgilerimi sunarım. Aklınıza takılan sorularınız varsa eğer bize yapım aşamasında olan facebook sitemizden ulaşabilirsiniz. adres:
ElseMt2 Yönetim

beyler pvpden ne anliyorsunuz anlamıyorum hadi zevk alıyorsunuz diyelim tamam ona lafım yok ancak char dizip aylarca oynuyorsunuz hangi serveri oynasanız kapanıyor emeklerinize yazik degil mi ? Birde görüyorum bu pvplere deli gibi para yatiran var kardesim pvpye yatirdigin parayi türke versen on numara charin olurdu zaten bakin kac sene pvp oynadim hepsi kapandi 2012de trde biraktigim 98 level char biraktigim yerde duruyor en azindan emeginiz guvende. Pvplere kanmayin yok kapanmazmista bilmem ne abi bana 2 3 yil acik pvp gosterin olanda 10 kere isim degisip yeni acilmistir iki uc tane varsada bunun 10 sene acik olacagini garanti edemezsiniz.

Ben 2008 2009da trnin ilk 3pvpsinden birinin sahibiyim m2tr mmomt2 dreamlandmt2 ve benim serverim 16yt3 turkmmoda ararsaniz yuzlerce konu var 16yt3 serverim hakkinda bunu size 8 9 yil once turkiyenin ilk pvplerinden birine sahip olan biri olarak yaziyorum bi arada metin35 tmlj2 oynardim kendi serverim disinda cin pvpleri guzeldi ama sonuca bakin kendi swm dahil hepsi kapandi trdeki 98 duruyor.

Bunuda ciddiye alin diye koyuyorum yazdigimi tarihe bakin 2008-2009 trnin ilk 5 pvpsinden birine sahiptim 16yt3. https://www.turkmmo.com/search.php?searchid=11388651
M2-TR ve MMOMT2 kapanmadı. Elym2 adı altında birleşti ve hala açık.

Metin2 türkü oynamam, nedeni ise zaten herkesin çarı oturmuş günde 1 bio vererek benim bioyu tamamlamam 1 yılımı alır. Onun haricinde levelidir itemidir uğraş uğraş dur. Orada sağlam çar dizeceğime 1-2 ay pvpden pvpye atlar öyle oynarım daha çok zevk alırım şahsi fikrim

PVP serverler zevk için oynanır m2-tr saten tek bi yerden gelir elde etmiyo game forge o kadar paralar kazanıyoki server kapanmaz saten birsürü güzel güzel milyonlarca insan tarafından oynanan oyunları var PVP serverler ise zevk için oynanır bazı serverlerin sahibi de kapatmaz örneğin elym2 gibi m2hero gibi bu serverlerin geleceği var

M2-TR ve MMOMT2 kapanmadı. Elym2 adı altında birleşti ve hala açık.

Metin2 türkü oynamam, nedeni ise zaten herkesin çarı oturmuş günde 1 bio vererek benim bioyu tamamlamam 1 yılımı alır. Onun haricinde levelidir itemidir uğraş uğraş dur. Orada sağlam çar dizeceğime 1-2 ay pvpden pvpye atlar öyle oynarım daha çok zevk alırım şahsi fikrim

Tamamen katılıyorum, pvp=zevk / TR=eziyet

Benim fikrim isteyen istedigi gibi oynar gerek TR gerek PvP kişi hangisinden zevk alıyorsa onu oynar eğer gerçek garanti istiyorsan ElyM2 buyur gelebilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri