xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Metin2 PvP Kurulumu Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gasamiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

gasamiko

HubCheats
TM Üye
Konular
67
Online süresi
5d 12h
Reaksiyon Skoru
66
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
137
MmoLira
1,083
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkeze Merhaba.

Vmware WorkStation ile FreeBSD 9.1 kurulumu yaptım,ip adresim sabit kurulum bittikten sonra putty giriş izni verdim.
ben kendi bilgisayarımdan local ip ile bağlanabiliyorum putty'ye başkasıda internet ip'im ile örn ben ; 192.168.x.x
başkası ; 78.178.92.x bu şekilde giriş yapabiliyor buraya kadar hiçbir sorun yok daha game ve mysql kurulumu yapmadım varsayalım.

Game ve MysQL kurulumu yaptım,server pack'ini ayarladım root.eix & root.epx // serverinfo.py'ye kendim için

192.168.x.x başkası için 78.178.92.x şeklinde ayarladım buraya kadar herşey tamam,tüm ayarlar yapıldı.

Tüm Portlar açıldı.

cd /usr/game

sh baslat.sh komutu verildi,ben sorunsuz local'den giriş yapabiliyorum oyuna.

başkaları sadece karakter girişine kadar girebiliyor,Karakteri seçtikten sonra login ekranına tekrar atıyor,sizce bu sorun neyden kaynaklıdır ?

Serverdeki dosyalarda yada pack'ında sorun var

Packda hata olup olmadığını öğrenmek için 0'dan metin2 kurulumu yap pc'ne ardından arkadaşlarına verdiğin pack'ı at öyle gir eğer hata yine verirse sorun packtadır.

eğer server dosyasındaysa destek@csyildizi.com mail at iletişim kuralım kardeşim k.g

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri