HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yusuf kanka hangi metini kullanıyordun sen metine vuruyoruz oyun donuyor
Turkmmo Flood Engelleme
yUSUF kanka hangi metini kullanıyorsun sen kodunuda konuya ekle donuyor metine 2-3 kişi vurunca
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Turkmmo Flood Engelleme
yUSUF kanka hangi metini kullanıyorsun sen kodunuda konuya ekle donuyor metine 2-3 kişi vurunca
TeşekkürlerKanıt Atarsaniz EKLERİM
hocam aynen sorunsuz şuan bende kurdum ama arkadaşın dediği gibi adadaki metine bir el vurdum sadece oyun dondu devamlı yükleniyor gibi duruyor tarifsiz bir hale büründü karakter attım yan çarla denedim o çarda iptal başka metin kullansak sorun düzelirmi
Metin yerine birde nasıl desem sana 1093 azraili dene özele gel istersen beraber deneyelim ıp adresini atarsın.
hocam aynen sorunsuz şuan bende kurdum ama arkadaşın dediği gibi adadaki metine bir el vurdum sadece oyun dondu devamlı yükleniyor gibi duruyor tarifsiz bir hale büründü karakter attım yan çarla denedim o çarda iptal başka metin kullansak sorun düzelirmi
Metin yerine birde nasıl desem sana 1093 azraili dene özele gel istersen beraber deneyelim ıp adresini atarsın.
8021 Metni Sorunsuz Denenmiştir Kendi Serverimde +150 Online Kanıtları Bekliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)