SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Rixus2 # LYCANLI FILES # SRCLER #

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oNexuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 341
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak güzel kardeşim ben daha önce belirttim ve buranın öyle biyer olmadığını biliyorum dedim yazdıklarımı okumayı öğren önce ikincisi adam eğer filesi paylaşıyorsa çözümüde bulacak çözümsüz kalmayacak hiçbir şey bu işlemleri 2 tane bilgisayarda denedim fakat hata hala aynı adam gibi belirtiyorum adam diyo ki ben işte bu yüzden paylaşmıyorum şimdi benim suçum ne ne yapayım he bana söylesene
Kuranlar Sorunsuz Kurmuş Sen Kuramıyorsan Küfür Ediyorsun :)

Bak güzel kardeşim ben daha önce belirttim ve buranın öyle biyer olmadığını biliyorum dedim yazdıklarımı okumayı öğren önce ikincisi adam eğer filesi paylaşıyorsa çözümüde bulacak çözümsüz kalmayacak hiçbir şey bu işlemleri 2 tane bilgisayarda denedim fakat hata hala aynı adam gibi belirtiyorum adam diyo ki ben işte bu yüzden paylaşmıyorum şimdi benim suçum ne ne yapayım he bana söylesene

Files Warez oldu saten ben sourceleri paylaştim arkadaş onlarıda koy dedi gerisi sizi ilgilendirir bu piyasayi biraktıgım ıcın cozumlerıde başa yazdım saten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri