HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kuranlar Sorunsuz Kurmuş Sen Kuramıyorsan Küfür EdiyorsunBak güzel kardeşim ben daha önce belirttim ve buranın öyle biyer olmadığını biliyorum dedim yazdıklarımı okumayı öğren önce ikincisi adam eğer filesi paylaşıyorsa çözümüde bulacak çözümsüz kalmayacak hiçbir şey bu işlemleri 2 tane bilgisayarda denedim fakat hata hala aynı adam gibi belirtiyorum adam diyo ki ben işte bu yüzden paylaşmıyorum şimdi benim suçum ne ne yapayım he bana söylesene

reis bende diyorum ki madem kuranlar kurmuş banada bi çare bulun kötü birşey demiyorum anladınmıKuranlar Sorunsuz Kurmuş Sen Kuramıyorsan Küfür Ediyorsun![]()
reis bende diyorum ki madem kuranlar kurmuş banada bi çare bulun kötü birşey demiyorum anladınmı
insanlara yarrdim ediyorum kusura bakma
harikasın kardeşim laf soktun tebrik ediyorum seniinsanlara yarrdim ediyorum kusura bakma
Bak güzel kardeşim ben daha önce belirttim ve buranın öyle biyer olmadığını biliyorum dedim yazdıklarımı okumayı öğren önce ikincisi adam eğer filesi paylaşıyorsa çözümüde bulacak çözümsüz kalmayacak hiçbir şey bu işlemleri 2 tane bilgisayarda denedim fakat hata hala aynı adam gibi belirtiyorum adam diyo ki ben işte bu yüzden paylaşmıyorum şimdi benim suçum ne ne yapayım he bana söylesene
Files Warez oldu saten ben sourceleri paylaştim arkadaş onlarıda koy dedi gerisi sizi ilgilendirir bu piyasayi biraktıgım ıcın cozumlerıde başa yazdım saten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)