Piyasada o kadar bilişimle çalıştım o kadar server kurdum kapattım fakat buyukhosting kadar kaliteli bir bilişimle şimdiye kadar çalışmamıştım.
Cidden abartmıyorum çok kaliteliler , Makinasından tut fileslerine kadar kalite fışkırıyor.
Her bilişimin mutlaka bi filesinde bug olur , hiç bi bilişimde bugsuz files yok ama yalan konuşmayım buyukhostıng'in yeni güncelleme gelen fileslerinde 1 defa bile bug rastlamadım serverimde +1K online oyuncu var. Hiç bir şikayet yok
Daha önce ch dusme problemi ve ejder bug'u vardı gelen guncellemede 1 tane bile kalmadı.
Server açıcak olan dostlarım'a buyukhostıng'i öneririm herzaman.
Eğer bi sorun yaşarsanız bana ulaşın ben sözlerimin arkadasındayım.
Buradan Buyukhosting çalışanlarına ve firma sahibine bize sorunsuz hizmet verdiği için çok teşekkür ediyorum.
İyi Forumlar!
Bekir CANPOLAT Saygılarımla.
Cidden abartmıyorum çok kaliteliler , Makinasından tut fileslerine kadar kalite fışkırıyor.
Her bilişimin mutlaka bi filesinde bug olur , hiç bi bilişimde bugsuz files yok ama yalan konuşmayım buyukhostıng'in yeni güncelleme gelen fileslerinde 1 defa bile bug rastlamadım serverimde +1K online oyuncu var. Hiç bir şikayet yok
Daha önce ch dusme problemi ve ejder bug'u vardı gelen guncellemede 1 tane bile kalmadı.
Server açıcak olan dostlarım'a buyukhostıng'i öneririm herzaman.
Eğer bi sorun yaşarsanız bana ulaşın ben sözlerimin arkadasındayım.
Buradan Buyukhosting çalışanlarına ve firma sahibine bize sorunsuz hizmet verdiği için çok teşekkür ediyorum.
İyi Forumlar!
Bekir CANPOLAT Saygılarımla.
Evet bi o zayıf eger gercekten biraz daha ilgili olsalar ve filesleri biraz daha gelişmiş olsa hiçbir şekilde başka hostinge gerek yok fakat birşey istiyorsun bazen 2 3 gün bekletiyorlar yapcakları işlem 10 dakikalık bir işlem belkide...Müşteri Memnuniyeti Durumu Zayıf !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)