darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Shero)--UnutGidSin --Viserion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXsuzkunxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 500

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeş sen anca böyle ASımın yanında takılıp onun carıyla uc bes 10 tlk ıtemlerıyle kbclerıyle takılmaya mahkumsun öncelıkle usdumde atak set var. tabıkı kılıc skılı ısleyecek :) onun dısında bakıyormda 10 k cözme nedır ? derhal gıdıp o carı sıl bu arada senı köyde her kesdıgımde vıdeo alsam emın ol forumda banlanırdım okadar cok konu acdım dıe :D sız anca böyle sacma sapan konular acın tek yapabılcegınız bu ama ben naparım ? senın bırıcık kankanı asımı götururum ona ve sana kralın kım oldugunu gösderır 10.4 tokatlar bırakırım :D bılıyorum cok zorunuza gıttı ama sızın kralınız benım kabullendınız saten bırde utanmadan böyle seyler acıyorsun vs attıgınız setı bıle sıze ben hedıye ettım acıdıgım ıcın elınızden almadım gururunuz kırılmasın dıe :D hadı sımdı gıt asım kankanın yanına ondan kbc setını falan ısde yoksa pazardan topladıgın 1 tlk 10 kılıc 10 bıcak ıtemlerle oyun oynaman sıkıntı olur kolay gelsın

Turkmmo Flood Engelleme

bu arada sızı 10.4 keserken halay cekerek kesdıgımıde unutmayalım ıyı forumlar <3

Gec atalim ? Hadi erkek :D

kardeş sen anca böyle ASımın yanında takılıp onun carıyla uc bes 10 tlk ıtemlerıyle kbclerıyle takılmaya mahkumsun öncelıkle usdumde atak set var. tabıkı kılıc skılı ısleyecek :) onun dısında bakıyormda 10 k cözme nedır ? derhal gıdıp o carı sıl bu arada senı köyde her kesdıgımde vıdeo alsam emın ol forumda banlanırdım okadar cok konu acdım dıe :D sız anca böyle sacma sapan konular acın tek yapabılcegınız bu ama ben naparım ? senın bırıcık kankanı asımı götururum ona ve sana kralın kım oldugunu gösderır 10.4 tokatlar bırakırım :D bılıyorum cok zorunuza gıttı ama sızın kralınız benım kabullendınız saten bırde utanmadan böyle seyler acıyorsun vs attıgınız setı bıle sıze ben hedıye ettım acıdıgım ıcın elınızden almadım gururunuz kırılmasın dıe :D hadı sımdı gıt asım kankanın yanına ondan kbc setını falan ısde yoksa pazardan topladıgın 1 tlk 10 kılıc 10 bıcak ıtemlerle oyun oynaman sıkıntı olur kolay gelsın

Turkmmo Flood Engelleme

bu arada sızı 10.4 keserken halay cekerek kesdıgımıde unutmayalım ıyı forumlar <3

2 cisi adam mavi bayrakta 7k atıyor üstelik &#263;arida tank gibi damege yemedi icin zoruna gitmis olabilir :D adam 7k düz cözme atiyor mavide bu gayet yuksek bir vurus bilmem anlatabildimmi rezil etmis seni mendil verimmi kanka he bide o set ozel cekildi ruyanda bile dizemezsin :)

o sete parmak darbesı 13 14k atabılıyorsun suan onda hpli item oldugu ıcın atabılıyorsun o anda senı cok ıyı bılıyoruz Delikanlı adam olsaydın 10-4 gördük Sonra 360 Derece döndün Top Seni :D viserion

o sete parmak darbesı 13 14k atabılıyorsun suan onda hpli item oldugu ıcın atabılıyorsun o anda senı cok ıyı bılıyoruz Delikanlı adam olsaydın 10-4 gördük Sonra 360 Derece döndün Top Seni :D viserion

Hayatinda oyle set gorebilirmisin saniyosun hakaret etme :D konu kapatmaya calisma tartsma yaratma mendil verelim aglamaya devam edin :D oyunda vs diyince afk kaliyorsunuz klasik oyuncular sizi aglayin lan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri