Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

SanGreAzuL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GonuLAffetmeZll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 614

GonuLAffetmeZll

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Loncadan istediğiniz nedir anlamıyorum varsa o kadar acısı olan oyuna gelir hesabı görülür kimse SanGreAzuL a çağresiz diyemez yediğiniz dayağın altında ecrilayında etkisi var acınız büyük ama çareniz bize laf atmak değil oturup ağlamak.

Turkmmo Flood Engelleme

KhaL olarak sağlam geniş bir aile kurulmuş 😅 gittikçe genişliyor umarım bu GENİŞliğin servere zararı dokunmaz

Savaşta 7k atıyordum birine ya oyun öyle değişmişki 4-8k yiyen biri yatmıyordu...!
Neymiş Efendim Teksastan Adam Aldınız Olum Biz 3 kişi Çağırdık Sizden 2 kişi vardı 8 nerden geldi anlamadık
:cool:

Gerçekleri söyleyince neden yediremeyip halen toplama lonca diyebiliyorsunuz.
Savaşa 12kişi giriyorsunuz + 7kişi dışardan eleman alıyorsunuz bide utanmadan konuşuyormusunuz.

Herkes doğru yolu seçiyor merak etmeyin.

Gerçekleri söyleyince neden yediremeyip halen toplama lonca diyebiliyorsunuz.
Savaşa 12kişi giriyorsunuz + 7kişi dışardan eleman alıyorsunuz bide utanmadan konuşuyormusunuz.

Herkes doğru yolu seçiyor merak etmeyin.

7 kişi dediğin kimdir balrog ve fewar a sor bakayım hala kimin yanında onlar hep bizimleydi zaten ayrıca sizin dışardan aldığınız adamlara bak bir de wegoyu bizim loncadan çektiniz limiçöps001 i dışardan almışsınız regandreal da ortada yoktu savaş olunca 2 çarıyla geliyor :-)

...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri