- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumun için saol güzel kardeşim hallettim offline_shop.sql dan kaynaklanıyomuş İnnoDB olarak veri yüklenmiş sql'a çabuk bozuluyordu bende ;
" ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2430000326 DEFAULT CHARSET=latin1; " olarak değiştirdim sorun çözüldü
" ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2430000326 DEFAULT CHARSET=latin1; " olarak değiştirdim sorun çözüldü
Filesi yedek alıp frebsd 10.2 de çalıştırırmısın bakalım vericekmi veya zaten 10.2 kullanıyorsan 9.2 ye aktar tekrar dene açmayı.
- Konular
- 134
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 122
- DevLira
- 0
Reis güncel offshop sql leri build edip paylaşırmısın bende eski hali varda şu senin dediğin sorunda düzelir reboot arıncaki sorundaYorumun için saol güzel kardeşim hallettim offline_shop.sql dan kaynaklanıyomuş İnnoDB olarak veri yüklenmiş sql'a çabuk bozuluyordu bende ;
" ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.DEFAULT CHARSET=latin1; " olarak değiştirdim sorun çözüldü
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
@Statu; Konuya eklermisin ?
Reboot'tan sonra "Connection Refused" hatası alanlar ;
Navicat > player > offline_shop tablosunu silip verdiğim sql dosyasını tekrar okutsunlar ve repair çekip tekrar oyunu başlatsınlar sorun ortadan kalkacaktır.

Navicat > player > offline_shop tablosunu silip verdiğim sql dosyasını tekrar okutsunlar ve repair çekip tekrar oyunu başlatsınlar sorun ortadan kalkacaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@HainKurt; al kardeşim kullanmaya açıktır 
Son düzenleme:
- Konular
- 134
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 122
- DevLira
- 0
Reis ben eski halini kullanıyorum güncellenmemiş halini bunu atarsam reboot atınca offshop içindekilerinin silinme sorunu fix oluyor dimi@Statu; Konuya eklermisin ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.-Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.@HainKurt; al kardeşim kullanmaya açıktır![]()
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Kardeşim reboot atınca itemlerin pazarların kaybolması sorunu db & game güncellemesinde mevcut. Benim postumdaki .sql dosyası sh start.sh yazdıkdan sonra "Connection Refused " hatasının çözümünü sağlıyor.
Reis ben eski halini kullanıyorum güncellenmemiş halini bunu atarsam reboot atınca offshop içindekilerinin silinme sorunu fix oluyor dimi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)