Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Offline Shop Ekli Alt Yapı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 268
  • Görüntüleme Görüntüleme 46K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yorumun için saol güzel kardeşim hallettim offline_shop.sql dan kaynaklanıyomuş İnnoDB olarak veri yüklenmiş sql'a çabuk bozuluyordu bende ;

" ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2430000326 DEFAULT CHARSET=latin1; " olarak değiştirdim sorun çözüldü

Filesi yedek alıp frebsd 10.2 de çalıştırırmısın bakalım vericekmi veya zaten 10.2 kullanıyorsan 9.2 ye aktar tekrar dene açmayı.

Yorumun için saol güzel kardeşim hallettim offline_shop.sql dan kaynaklanıyomuş İnnoDB olarak veri yüklenmiş sql'a çabuk bozuluyordu bende ;

" ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT= DEFAULT CHARSET=latin1; " olarak değiştirdim sorun çözüldü
Reis güncel offshop sql leri build edip paylaşırmısın bende eski hali varda şu senin dediğin sorunda düzelir reboot arıncaki sorunda

@Statu; Konuya eklermisin ?

Reboot'tan sonra "Connection Refused" hatası alanlar ;

Navicat > player > offline_shop tablosunu silip verdiğim sql dosyasını tekrar okutsunlar ve repair çekip tekrar oyunu başlatsınlar sorun ortadan kalkacaktır.

- @HainKurt; al kardeşim kullanmaya açıktır :D

Son düzenleme:
@Statu; Konuya eklermisin ?

Reboot'tan sonra "Connection Refused" hatası alanlar ;

Navicat > player > offline_shop tablosunu silip verdiğim sql dosyasını tekrar okutsunlar ve repair çekip tekrar oyunu başlatsınlar sorun ortadan kalkacaktır.

- @HainKurt; al kardeşim kullanmaya açıktır :D
Reis ben eski halini kullanıyorum güncellenmemiş halini bunu atarsam reboot atınca offshop içindekilerinin silinme sorunu fix oluyor dimi

Kardeşim reboot atınca itemlerin pazarların kaybolması sorunu db & game güncellemesinde mevcut. Benim postumdaki .sql dosyası sh start.sh yazdıkdan sonra "Connection Refused " hatasının çözümünü sağlıyor.
Reis ben eski halini kullanıyorum güncellenmemiş halini bunu atarsam reboot atınca offshop içindekilerinin silinme sorunu fix oluyor dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri