romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank PVP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ehmed313
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 454

ehmed313

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba benim kurdugum Point Blank PVP serverinde bazi buglar fixlendi ve oyunu artik herkesin oynamasini istiyorum bunu icin hamachi programi var ama oyunu atiyorum 200 kisi oynamak isterse bile herkese hamachi indir ag sifre bu su diyecek halimiz onun yerine hicbir sey indirmeden oyunu nasil oynayabiliriz ?

Merhaba benim kurdugum Point Blank PVP serverinde bazi buglar fixlendi ve oyunu artik herkesin oynamasini istiyorum bunu icin hamachi programi var ama oyunu atiyorum 200 kisi oynamak isterse bile herkese hamachi indir ag sifre bu su diyecek halimiz onun yerine hicbir sey indirmeden oyunu nasil oynayabiliriz ?

Açıkcası point blank pvp server kurulumu ile ilgili pek bir bilgim yok fakat metin2 üzerinden yola çıkarak cevap vermeye çalışacağım umarım yardımcı olabilirim.

Hamachi üzerinden oynadığınıza göre bilgisayarınızı sunucu gibi kullanarak serverı kurdunuz eğer bu şekilde devam edecekseniz sabit ip bir server kurmanızı tavsiye ederim bu şekilde kurduğunuz serverda hamachi ye ihtiyacınız kalmayacaktır ya da maddi durumunuz uygun ise bir dediacted server kiralayarak aynı kurulumu dediacted server ın içerisine yapabilirsiniz. Yalnız dikkatli olmanızı tavsiye ederim umarım telif hakları ile uğraşmak zorunda kalmazsınız :)

İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri