Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank Pvp Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jezdit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jezdit

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EpicPB[Point Blank Pvp Server] Güzel Ve son derece orjinal serverdir türünün tek örneğidir.Pvp Server Da denemez aslında ama nese oyun özelliklerine gecelim

Server Specifications (Sunucu Özellikleri);
- RAM: 32 GB
- Processor Speed: 7400 Ghz
- Connection: 20 mb/s

Game Rates (Oyun Oranları);
[/SIZE][/B]- Xp Rate: x10
- Currency Rate: x10

Yani Para ve Exp 10 kat daha fazladır. Oyun bitimindeki skor tablosunda belirtilen exp'ler PointBlank'le aynıdır. Ok bastıktan sonra kazandığınız exp 10 ile çarpılıp size geri döner. Yani oyun bittikten sonra skor tablosuna bakıp, neden 150 exp aldım demeyin. Aslında o 1500.

Free cash points!
Yes! By playing Epic PB you get free cash points each hour

Yani EpicPB'de gerçirdiğiniz her saat için cash alacaksınız (NG). Fakat lobide bekleyerek kazanamazsınız. Oyun içerisinde olmanız gerekiyor. 60 dakika için 500 cash (oyun içinde pts) kazanıyorsunuz.

Oyunu oynamak için IP değiştirmenize gerek yok. Bu paylaşımı yapmamın sebebi, oyunda gerçekten aşırı derecede Brezilyalı var. Bende düşündüm ve neden Türkler yok? Biliyorum, bu konuyu burada paylaşarak belki çoluk çocuğu, hacker'ı buraya çekeceğim... Bu yüzden sizden tek isteğim, eğer oynamak istiyorsanız, bileğinizle oynayın, hileye başvurmayın.

Web

Download

Şahsi Bilgilendirme;

Oyun içinden Cilekes pm atarak bana ulaşabilirsiniz. ********Türk clan'ımıza alım vardır. Tek şart iyi biri olmasıdır Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Konu tamamiyle kendi tarafımdan yazılmıştır.

Konuya yorum bırakırsanız, merak ettiğiniz soruları seve seve cevaplarım!

Ve oyunun trailer videosu:

Kayıt Olma:
Marketten Görüntüler:
n5d67.gif

n5d6j.gif

n5d76.gif

n5d7n.gif

Ve Ng Geldiginine dair kanıt:
yardımım dokunduysa ne mutlu bana en kısa zamanda geliniz
s1.gif

Ve bi rütbe taktigi: cross counter oynayın nedeni orda bi event var her macınızda en az 700 noob gibi oynarsanız yani bu şekilde kısa sürede rütbe sahibi olabilirsiniz
ve size bir görüntü
n5ddx.gif

n653p.gif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri