- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
EpicPB[Point Blank Pvp Server] Güzel Ve son derece orjinal serverdir türünün tek örneğidir.Pvp Server Da denemez aslında ama nese oyun özelliklerine gecelim
Server Specifications (Sunucu Özellikleri);
- RAM: 32 GB
- Processor Speed: 7400 Ghz
- Connection: 20 mb/s
Game Rates (Oyun Oranları);
[/SIZE][/B]- Xp Rate: x10
- Currency Rate: x10
Yani Para ve Exp 10 kat daha fazladır. Oyun bitimindeki skor tablosunda belirtilen exp'ler PointBlank'le aynıdır. Ok bastıktan sonra kazandığınız exp 10 ile çarpılıp size geri döner. Yani oyun bittikten sonra skor tablosuna bakıp, neden 150 exp aldım demeyin. Aslında o 1500.
Free cash points!
Yes! By playing Epic PB you get free cash points each hour
Yani EpicPB'de gerçirdiğiniz her saat için cash alacaksınız (NG). Fakat lobide bekleyerek kazanamazsınız. Oyun içerisinde olmanız gerekiyor. 60 dakika için 500 cash (oyun içinde pts) kazanıyorsunuz.
Oyunu oynamak için IP değiştirmenize gerek yok. Bu paylaşımı yapmamın sebebi, oyunda gerçekten aşırı derecede Brezilyalı var. Bende düşündüm ve neden Türkler yok? Biliyorum, bu konuyu burada paylaşarak belki çoluk çocuğu, hacker'ı buraya çekeceğim... Bu yüzden sizden tek isteğim, eğer oynamak istiyorsanız, bileğinizle oynayın, hileye başvurmayın.
Web
Şahsi Bilgilendirme;
Oyun içinden Cilekes pm atarak bana ulaşabilirsiniz. ********Türk clan'ımıza alım vardır. Tek şart iyi biri olmasıdır Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Konu tamamiyle kendi tarafımdan yazılmıştır.
Konuya yorum bırakırsanız, merak ettiğiniz soruları seve seve cevaplarım!
Ve oyunun trailer videosu:
Kayıt Olma:
Marketten Görüntüler:
Ve Ng Geldiginine dair kanıt:
yardımım dokunduysa ne mutlu bana en kısa zamanda geliniz
Ve bi rütbe taktigi: cross counter oynayın nedeni orda bi event var her macınızda en az 700 noob gibi oynarsanız yani bu şekilde kısa sürede rütbe sahibi olabilirsiniz
ve size bir görüntü
Server Specifications (Sunucu Özellikleri);
- RAM: 32 GB
- Processor Speed: 7400 Ghz
- Connection: 20 mb/s
Game Rates (Oyun Oranları);
[/SIZE][/B]- Xp Rate: x10
- Currency Rate: x10
Yani Para ve Exp 10 kat daha fazladır. Oyun bitimindeki skor tablosunda belirtilen exp'ler PointBlank'le aynıdır. Ok bastıktan sonra kazandığınız exp 10 ile çarpılıp size geri döner. Yani oyun bittikten sonra skor tablosuna bakıp, neden 150 exp aldım demeyin. Aslında o 1500.
Free cash points!
Yes! By playing Epic PB you get free cash points each hour
Yani EpicPB'de gerçirdiğiniz her saat için cash alacaksınız (NG). Fakat lobide bekleyerek kazanamazsınız. Oyun içerisinde olmanız gerekiyor. 60 dakika için 500 cash (oyun içinde pts) kazanıyorsunuz.
Oyunu oynamak için IP değiştirmenize gerek yok. Bu paylaşımı yapmamın sebebi, oyunda gerçekten aşırı derecede Brezilyalı var. Bende düşündüm ve neden Türkler yok? Biliyorum, bu konuyu burada paylaşarak belki çoluk çocuğu, hacker'ı buraya çekeceğim... Bu yüzden sizden tek isteğim, eğer oynamak istiyorsanız, bileğinizle oynayın, hileye başvurmayın.
Web
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Download
Şahsi Bilgilendirme;
Oyun içinden Cilekes pm atarak bana ulaşabilirsiniz. ********Türk clan'ımıza alım vardır. Tek şart iyi biri olmasıdır Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Konu tamamiyle kendi tarafımdan yazılmıştır.
Konuya yorum bırakırsanız, merak ettiğiniz soruları seve seve cevaplarım!
Ve oyunun trailer videosu:
Kayıt Olma:
Marketten Görüntüler:
Ve Ng Geldiginine dair kanıt:
yardımım dokunduysa ne mutlu bana en kısa zamanda geliniz
Ve bi rütbe taktigi: cross counter oynayın nedeni orda bi event var her macınızda en az 700 noob gibi oynarsanız yani bu şekilde kısa sürede rütbe sahibi olabilirsiniz
ve size bir görüntü