- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,245
- DevLira
- 75
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konun Aslı şu bu mahlukat yani çocuk bana dediki src yi satayım dedi 350 lira dedibirde diyor bana şunu ekledim şunu fixledim vs.. vs...
ekledim fixledim dediği şeyleride turkmmo da skaypede bazı arkadaşlara abi çekerek yalvara yakara yaptırdı
örnk : büyü bozma taşı ekledim dedi onu da kendisi ekleyememiş src bilgisi olmadığı için hata almış ücretli ekletmeye çalışıyordu bana werse 5 dakkamı almaz eklemem
emir kardeşim ekliyecekmiş waz geçmiş sebebini bilmem
bana emri baki sözler konuştu felan cins cins elinde src war sanki adam satın alıyor dangalak
şu SKAYPE İŞİNE GELELİM BANA SÖVDÜ FELAN DEMİŞ MAHLUKAT İLK ÖNCE BANA VE BİR ARKADAŞA SÖVDÜ BENDE DAYANAMADIM LAFI
SAHİBİNE İADE ETDİM
YARDIM ETMEYİN FELAN DEMİŞ OLUM SENİ TURKMMO DA ADAM YERİNE KOYAN YOK KİM SENİ TANISA SENLE TERS DÜŞÜYOR
NASIL OLSA İSTEMEDİĞİN DOSYALAR ELİMDE![]()
SEN GİT SERVERİNDE QUEST DOSYALARI DÜZENLE OYUNCAKLARINLA OYNA
OO yeni üye konuştu hadi bakıyım abisi bak işine.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Ve kaynak? satmak ya da ne?
Onlar koyarsanız sizin açınızdan çok güzel olurdu.
Onlar koyarsanız sizin açınızdan çok güzel olurdu.
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
Ben sizlere bu faruğun ne kadar karaktersiz birisi olduğunu belirtmiştim,Ve başına gelenleri ben yaptım gururlada söylüyorum bu çocuk 2 yüzlü bi abi diyor bi kardeş diyor bi para yollayım şöyle böyle skyp mesajları ile uğraşmayacağım.Oyununda kendi isteğine göre questlerinden python'una kadar ben derledim.Şimdi kalkmış p2p açığı diyor sorsan hangi cpp olduğunu bilmez,Db versiyon açığını tabiki ilk defa duyuyoruz böyle bir saçmalığı.Madem bu kadar şey fixleyebiliyorsun kendi filesını tasarlayabilirsin.
@kallinssazz; Sana gelince diğer müşterilerimede açıklama yaptım,Güncellemeler verdim isteseydin sanada verirdim böyle bir hareket yapmana gerek yoktu files umrumda değil.Sadece anlamadığım nokta direk skyptan tehdit edip burda paylaşman aramızda iyi iken.Bak misal bi müşterim daha oyun açtı neden oyununa birşey yapmıyorum ? bunları tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım.Faruk ufacık aklı ile benim satışlarımı engelleyecek ki hala şu an forum üzerinden satış yapıyorumYakında da oyunumu açıyorum.2 de bir gelip post felan atman inan umrumda değil faruk sadece kendin biplenmiyorsun bana birşey olduğu yok.Haa bu arada Ben oyun açınca Hackleyecektin beklerim
delikanlı çocuk

ben sana sordum /sumaya kodu ile oyun gidiyor diye sende iyide ben bunu sana karşı kullandım dedin bana
bunu öğrendikten sonra src alsammı diye şüphelendim ben sana güvenemem ki bilader
çocuğa bozuk src wermişsin o yüzden src almadım paylaştım işine yarayan olmuştur elbet
ha bu güncellemeleride şikayet konusu açıldıktan sonra we benim filesi paylaşmamla forumda görenler sana binmiştir o yüzden güncelleme getirmişsindir
yoksa bana güncelleme getirdim dememiştin

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aleyküm selam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)