shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Offical sistem 40k server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kallinssazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hxd Den Nasıl Değiştiricez ??

kardeş root veya serverip destekliyecek birşey yok bu 1
2.si log veriyor uyumluluk falan denedim
3.sü lib hatası verdi dosya vermemişsin lib ile ilgili
4.pm attım iplemedin
5.rencide edici sözler kullanma

skaypeden yaz mesaj atma forum üzeri
configlerde ip ayarlamsı yapacan birde
lib bsd bölümünde war ama eklenecek konuya

skaypeden yaz mesaj atma forum üzeri
configlerde ip ayarlamsı yapacan birde
lib bsd bölümünde war ama eklenecek konuya

Paylaştığı şey deki açık game tabanlı olduğu için kapatamazsınız. HXD gibi programlar ile açtığınızda gameniz çalışmaz. P2p açığı da mevcut v.s v.s db version'da da açık var bilginiz olsun. Ek olarak bu arkadaşa yardımcı olmak için skype'dan ekledim küfür falan etti bana yardımcı olmanızı önermem. iyi forumlar.

Filesi srcsiz kullanıcak olanlar ilk evela şunu dinlesin

sonrada 84 rekat şükür namazı kılsın ondan sonra sw leri çökünce kime sövcem diye hukuk bitirsin

Paylaştığı şey deki açık game tabanlı olduğu için kapatamazsınız. HXD gibi programlar ile açtığınızda gameniz çalışmaz. P2p açığı da mevcut v.s v.s db version'da da açık var bilginiz olsun. Ek olarak bu arkadaşa yardımcı olmak için skype'dan ekledim küfür falan etti bana yardımcı olmanızı önermem. iyi forumlar.

:D
Konun Aslı şu bu mahlukat yani çocuk bana dediki src yi satayım dedi 350 lira dedi :) birde diyor bana şunu ekledim şunu fixledim vs.. vs...
ekledim fixledim dediği şeyleride turkmmo da skaypede bazı arkadaşlara abi çekerek yalvara yakara yaptırdı
örnk : büyü bozma taşı ekledim dedi onu da kendisi ekleyememiş src bilgisi olmadığı için hata almış ücretli ekletmeye çalışıyordu bana werse 5 dakkamı almaz eklemem

emir kardeşim ekliyecekmiş waz geçmiş sebebini bilmem
bana emri baki sözler konuştu felan cins cins elinde src war sanki adam satın alıyor dangalak

şu SKAYPE İŞİNE GELELİM BANA SÖVDÜ FELAN DEMİŞ MAHLUKAT İLK ÖNCE BANA VE BİR ARKADAŞA SÖVDÜ BENDE DAYANAMADIM LAFI
SAHİBİNE İADE ETDİM
YARDIM ETMEYİN FELAN DEMİŞ OLUM SENİ TURKMMO DA ADAM YERİNE KOYAN YOK KİM SENİ TANISA SENLE TERS DÜŞÜYOR

NASIL OLSA İSTEMEDİĞİN DOSYALAR ELİMDE ;)

SEN GİT SERVERİNDE QUEST DOSYALARI DÜZENLE OYUNCAKLARINLA OYNA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri