emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

RuouMat == 10 Vs == 4 HolyHonos / Vs Kaçış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuouMat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 714

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Güncel

la evohes bu adamla sen ws atamıyorsun bu 1 dıger 2ncısı gıdıp baskaların ıtemlerını alıp oynuyordun 3 gecıpde burda laf kelıme yapmana gerek yok herkes neyın ne oldugunu cok iyi biliyor vvede cocuk gıbı yok bılmem ne dıyıp durma hadı abıcım git kumda oyna. büyü bıraz...

Turkmmo Flood Engelleme

WiiNTeRTaLe <3

la evohes bu adamla sen ws atamıyorsun bu 1 dıger 2ncısı gıdıp baskaların ıtemlerını alıp oynuyordun 3 gecıpde burda laf kelıme yapmana gerek yok herkes neyın ne oldugunu cok iyi biliyor vvede cocuk gıbı yok bılmem ne dıyıp durma hadı abıcım git kumda oyna. büyü bıraz...

Turkmmo Flood Engelleme

WiiNTeRTaLe <3

Kanka Boşver Bu Adamı Sen Klasik Asım Davranışları Bu Setine Atar Vermez 2 Bin T Vs Atar Vermez Anca Boş Laf :D

Son düzenleme:

Turkmmo Flood Engelleme

WiiNTeRTaLe <3
1 haftadır oyunda yokum çarımı arkadaşlarım afk bırakıyor 2 cisi kimseden 1 yang dahi vs de item almam ve size gelince RuouMat la ne zaman vs attıysam tamamlamadan kaçtı zaten yada kendisini yendi gösterip kaçtı beni bilen bılıyor asıl siz kendinize bakın kaçmadığı vs varmı RuouMatın bana onu göster buluyorsun sağda köşede adamları zar zor kesıp foruma atıp ego kasıyorsun bana gelince yenilip yenilip hala artislik peşindesiniz en sonki vs de 9-8 de kaçıp 10 9 foruma attığınızı hatırlatırım :))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri