C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni server ve efsun botu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enkebit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 412

Enkebit

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar anket açıldığından beri sonuçları bekliyorum yalnız ciddi anlamda bir mantıksızlık söz konusu.
emek server seçilmiş fakat server özelliklerinde emek adına hiçbir şey mevcut değil.
6.7. efsunlar olsun, +5 taş olsun ve en kötüsü efsun botu olsun bunların neresi emek allah aşkına ?
bir umutla nostaji için bu severın açılmasını bekliyordum bütün hevesim kursağımda kaldı.
efsun botu nedir allah aşkına ? birbirinin benzeri yüzlerce hesap etrafta cirit atıyor. şans ve emeğin önemi kalmıyor.
zamanında üç gün bir iteme uğraştığımı biliyorum istediğim efsunu yakalamak için. bu tür emekler verilerek serverda iyi yerlere gelinip "sağlam" diye tabir ettiğimiz karakterlere sahip olunuyordu. efsun botu bunu hiçe sayıyor. oyunun zevkini düşürüryor.
itirazım anket sonuçlarına değil, emek server seçeneğini koyup, emek server adına hiçbir özellik kalmayacak şekilde ankete müsade eden yönetime. azıcık mantık lütfen.
bu durum değişmezse üzülerek söylüyorum ki zaten oyuna başlamada çekimser olan ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar oyuna başlamayacaklardır.

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim. 2009-2013 donemlerı oyuncusuyum. Yeni server açılışını ilk gördüğümden itibaren şafak sayar gibi sonucu bekliyordum fakat benimde hevesim kursağımda kaldı. Efsun botu falan filan isteyenler emek oynamasın gitsin bu tarz 5-5li itemlilerin cirit attığı pvplerde oynasınlar. 6-7 efsun ve +5 taş nedir editli server mı oynuyoruz allah aşkına ? Ely3 olabılır, zamanında adını unuttugum bır server acmıslardı efsun botsuz 1-105 betalı, + basma ıtem dusurmelı bu serverı hatırlayanlar bılır o donemkı savasları, ticaretın su gıbı aktığını. Bu sekılde acılıs olsaydı keske.

Ayni sekilde ben de katiliyorum. Millet saniyor ki bir tek kendileri full item dizicek. Emek olsun derken herkes zorlansin falan. Ama is kendisine gelince efsun botudur, taşlardir vb. Bu nasil bi tutarsizlik ya. Emek server nedir bunu biliyor mu bu ankete katılan kisiler bundan emin değilim. Benim icin büyük hayal kırıklığı oldu.

Diğer efsun oranları konusunda falan haklısınız bende katılıyorum yazdım zaten ama efsun botunda iyi düşünmek lazım oyunda efsun botu olmasa en fazla 2 hafta içinde hilesi çıkacak ki hileyi geçtim bu işi yapan programlarda var sürüsüyle gerçekçi bakmak lazım engellenemez bu.O yüzden efsun botu olması ama efsun oranlarının az ve zor olması en makulu bence.

Efsun az veya zor gelmelı dıye bısey yok kardesım. 20 dakıkada yapamıyosan 40 dakıkada gelecek o 5-5 efsun. Ben elym2 hayatım boyunca full oran 5-5 ıtem gormedım edıtsız serverlerınde. Halıyle her ıtem para edıyordu. Dıger serverlerde bir efsun 10 diğerleri 15 olsun ederıne satamıyosun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri