noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mıftah error

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXsuzkunxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben orada ki nickler arasında ismini göremedim :).iyi oyunlar.

sen
kes sesini gec köşene senide ezmişiz ondanmı konuya geliyon ? Eko hadi yan yandan yandan

Turkmmo Flood Engelleme

Bunların yaşları daha küçük neyin ne oldugunu edep adap bilmiyorlar siz bunları umursamayın he diyin geçin :D

Bi söz varya etme çolukla çoçukla muhabbet kusturursun Silme diyor cam kırığı ile kestirisin o hesap :D

SEN SUS OLUM SENİ KAYLEEY ALIP CEVAP VEREN YOK DAHA HALE BOŞ KONUŞMAAY DEVAM EDİYON DÖRT GÖZ SENİ KONULARI NASIL GÖRÜYONDA CEVAP YAZIYON HAYRET EDİYORUM ŞUAN.

Turkmmo Flood Engelleme

İyi de bunda ne var? Size özelden yazıp vs atalım dememiş siz her alttan vs diyeni kendinize düşman bilip karalamayamı çalışıyorsunuz.
Aynısı size de olabilir böyle konularda duyarlı olmak gerek, mesela herhangi bir iteminiz eksik olduğu zaman size vs dense kabul eder misiniz?
Sırf bi vs atmadı diye alay geçmek dalga konusu yapmaya çalışmaya gerek yok. Size özelden vs dese sürekli ve buna rağmen vs atmasa o zaman neyse.. Adam alta yazmış siz üstünüze alınmışsınız.

O
ANKİ DURUM FARKLI BİRADER HERKES BAKSIN DALGASINA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri