noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mıftah error

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXsuzkunxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HERGÜN ALTTAN VS DİYE BAGIRAN MIFTAH MI YOKSA BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUM ?

NE DİYEM HADİ K.GELSİN ALTTAN PRİME DEVAM :005::005::f34:

JqDY1W.png
[/URL][/IMG]

EN SONDADA SES YOK ZATEN

Boş yapacak yer aramışsın biyolog görevi bittiğinde atacağını kabul etmiş.Foruma açılan ''vs atmadı'' - ''kaçtı'' gibi konuların açanları genelde oyundaki başarısızlıklarını burada kapatmak istiyor, gerek yok bu tür çocukluklara.

Boş yapacak yer aramışsın biyolog görevi bittiğinde atacağını kabul etmiş.Foruma açılan ''vs atmadı'' - ''kaçtı'' gibi konuların açanları genelde oyundaki başarısızlıklarını burada kapatmak istiyor, gerek yok bu tür çocukluklara.

Kardeşim söz konusu biyolog veyatta vs değil biz sorunumuz onunla olmadığını belirtmiştik zaten ama bazen böyle şeyler olabilir bbiz kimseyi düşman bellediğimiz yok dostlarimız belli düşmanlarimiz belli biraz daha seviyeli oyun oynarsa herkes tartişma söz konusu olmaz Shero arkadasim bu konu hakkinda ben kendisine acmamasi gerektigini soyledim ama fakat MIFTAH arkadasimiz ona daldigi icin siniir ve hirs yaparak acmis olabilir bu dogal birsey

Kardeşim söz konusu biyolog veyatta vs değil biz sorunumuz onunla olmadığını belirtmiştik zaten ama bazen böyle şeyler olabilir bbiz kimseyi düşman bellediğimiz yok dostlarimız belli düşmanlarimiz belli biraz daha seviyeli oyun oynarsa herkes tartişma söz konusu olmaz Shero arkadasim bu konu hakkinda ben kendisine acmamasi gerektigini soyledim ama fakat MIFTAH arkadasimiz ona daldigi icin siniir ve hirs yaparak acmis olabilir bu dogal birsey
bu neyin siniri neyin hırsı nasıl bi teşkilata denk geldik arkadaş

bu neyin siniri neyin hırsı nasıl bi teşkilata denk geldik arkadaş

Kardesim konuda seni ilgilendiren birsey yok

Turkmmo Flood Engelleme

İyi de bunda ne var? Size özelden yazıp vs atalım dememiş siz her alttan vs diyeni kendinize düşman bilip karalamayamı çalışıyorsunuz.
Aynısı size de olabilir böyle konularda duyarlı olmak gerek, mesela herhangi bir iteminiz eksik olduğu zaman size vs dense kabul eder misiniz?
Sırf bi vs atmadı diye alay geçmek dalga konusu yapmaya çalışmaya gerek yok. Size özelden vs dese sürekli ve buna rağmen vs atmasa o zaman neyse.. Adam alta yazmış siz üstünüze alınmışsınız.

Kardesim sorun vs degil zaten miftah arkadasimiz la shero tartismis ufak bir tartisma buyutmemek lazim

Turkmmo Flood Engelleme

Ben orada ki nickler arasında ismini göremedim :).İyi Oyunlar.

Nasil yani kardesim

Turkmmo Flood Engelleme

[/U]Normalde cevap yazmazdım fakat ismime açılmış ilk konu olduğu için yazma gereği duydum .Şuan bu konuyu açman kadar saçma ve gereksiz bir şey yok. Prim çabalarına girmedim , girmem de. Prim yapan burada belli oluyor. Neden bu konuyu açtığına dair en ufak bir fikrim yok. Zaten Biyolog Görevim bitince atalım demişim daha ne uzatıyorsun. Neyin çabası onu da anlamış değilim , sadece gülüyorum ;);)

İyi forumlar..

Kardeşim biz sana oyundan seni ilgilendiren birsey yok sen karisma dedimiz halde senle o JeanJacques bize daldiniz bizim sorunumuz o Viserion loncasindaki tüm kisilerdir onun haricinde dostlarim belli zaten benim siz caninizi sıkmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri