Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun yöneticilerine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.imagevisit.com/image/faNsm

Resimde oyuncu hesabından yazılan bir kelime için görevden alınmasını istemek nedir :D ''Sütten çıkmış ak kaşık gibi'' diye bir tabir var bilir misin bilmiyorum olayı özetliyor :D Açtığın konudaki fotoğraftaki cümleden dolayı görevden alınmasını istemişsin bu fotoğraftanda senin ve loncanın toplu olarak ban yemesi gerekiyor o zaman yetkililer ilgilensin öyle değil mi? :D Başkalarını kötülemeden önce kendi yanlışlarınızı görüp bunları açık açık söyleyebilseniz keşke :D

Bunun hesaplarının oyundan uzaklaştırılması gerekiyor zaten. Bunun için gereken ne varsa yapılacak :)
@Shorty; @admin;

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Şimdi sadece uzaktan okuyucu olarak kalmak isterdim fakat yaptıkları ve gördüğüm bardağı taşıran hareketler. Oyun yöneticilerini karalamak yerine oturup kendi yaptıklarınıza bakın önce , sosyal medya da yaptığın bir yorumda kürtlere tahammülün yoksa oynama diye serzenişin yerine kürtlere laf edeceğine önce bir kendinize bakın sizin yaptıklarınız ne yapmak istedikleriniz ama sonunda bütün oyunlarınızın başınıza indiğini iyi biliyorsunuz sanal bir alemde bile bölücülük yaparak iki tarafı birbirine kırdırma amacınız ve bunun dahilinde sanal alemde propaganda vs şeyler yaparak sen mi çocuksun yoksa Oyun yöneticilerimi çocuk önce bunun farkına var. Kürt çocuğu olduğunu idda ediyorsun fakat yaptıkların söylediklerin seni ne yapıyor burda açıkça yazmak istemiyorum. Sanal alemde bu tür şeyler yapıyorsun ya hani erkeksen bu hareketleri sosyal medyada da yap da ne kadar erkekmişsin görelim. Ancak deliğinizden bu tür şeyler yaparsınız kafanızı çıkarmayın yoksa o kafanızı ezerler. Sizin burda herhangi birini karalamaya hakkınız yok çünkü siz baştan aşağı karalanmışşınız ve size bu kadar taviz verilmesi yeterli.. Umarım böyle sözleriniz filan sadece sanal ortamda değilde sosyal medya da veya reel ortamda sürmez yoksa sonunuz ne olur , neydim ben ne oldum diye tek başına ordu olan arkadaş misali papağan gibi kafa sallarsın..

ba3f376a21e44342848f63c722105280.png

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA YAŞIYORSAN ADAM GİBİ YAŞA
YADA TERKET BU TOPRAKLARI
:f08::f08:​

Son düzenleme:
Elym2 Keith sunucundan BREMIN Loncasının Lideriyim Şu Forumda Gm olan Böyle ırkçı insanların oyun içi yetkilendirilmesi veya GM Olması Bence Yanlış

admin; @Shorty;

[FONT=&quot]reelde oldugu gibi sanaldada allaha şükür kimse kimseye türk kürt ayrımı yapamaz bu söz konusu bile olamaz ama loncanız ve oyuncunuz ile ılgılı aldıgımız bilgilere göre amacınızın sadece türk kürt meselesi olmadıgı apaçık ortada gerekli kişiler gerekli acıklamaları yapmışlar loncanızın ve üyelerinizin oyun amaçlarını farklı kullanması ve ülkemiz ile ilgili farklı amaçlarda farklı provakosyonlar yapması halinde loncanız ve oyuncularınız oyundan uzaklaştırılabilir .bu konunun bizzat takıpcısi olacagım oyun içi hal ve hareketlerınıze ve konuşmalarınıza dikkat edin buranın sadece bir oyun oldugunu unutmayın iyi forumlar [/FONT]

Şimdi sadece uzaktan okuyucu olarak kalmak isterdim fakat yaptıkları ve gördüğüm bardağı taşıran hareketler. Oyun yöneticilerini karalamak yerine oturup kendi yaptıklarınıza bakın önce , sosyal medya da yaptığın bir yorumda kürtlere tahammülün yoksa oynama diye serzenişin yerine kürtlere laf edeceğine önce bir kendinize bakın sizin yaptıklarınız ne yapmak istedikleriniz ama sonunda bütün oyunlarınızın başınıza indiğini iyi biliyorsunuz sanal bir alemde bile bölücülük yaparak iki tarafı birbirine kırdırma amacınız ve bunun dahilinde sanal alemde propaganda vs şeyler yaparak sen mi çocuksun yoksa Oyun yöneticilerimi çocuk önce bunun farkına var. Kürt çocuğu olduğunu idda ediyorsun fakat yaptıkların söylediklerin seni ne yapıyor burda açıkça yazmak istemiyorum. Sanal alemde bu tür şeyler yapıyorsun ya hani erkeksen bu hareketleri sosyal medyada da yap da ne kadar erkekmişsin görelim. Ancak deliğinizden bu tür şeyler yaparsınız kafanızı çıkarmayın yoksa o kafanızı ezerler. Sizin burda herhangi birini karalamaya hakkınız yok çünkü siz baştan aşağı karalanmışşınız ve size bu kadar taviz verilmesi yeterli.. Umarım böyle sözleriniz filan sadece sanal ortamda değilde sosyal medya da veya reel ortamda sürmez yoksa sonunuz ne olur , neydim ben ne oldum diye tek başına ordu olan arkadaş misali papağan gibi kafa sallarsın..

ba3f376a21e44342848f63c722105280.png

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA YAŞIYORSAN ADAM GİBİ YAŞA
YADA TERKET BU TOPRAKLARI
:f08::f08:​

Boyle seyler yaparlarsa bende gidip ırkçılık yaparım kürt türk ayrımı yapılmaması lazim fakat bu arkadaşlar zaten kürt deiller kürt görünümlü apo hayranları hic bir sekilde bir kisi kürt die ayrım yapmaz yönetim sirf biji apo dedikleri için bu kişiler def edilmeli.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri