- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Elym2 Keith sunucundan BREMIN Loncasının Lideriyim Şu Forumda Gm olan Böyle ırkçı insanların oyun içi yetkilendirilmesi veya GM Olması Bence Yanlış
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kişilerin görüş ve düşüncelerine engel olamazsın herkes özgür. Yan hesabıyla özgür düşüncesini rekabet ortamında dile getirmiş yazmış.Böyle millete engel olma çabaları çok saçma. Ben şahsi fikrimce yazıyorum bir sorun yok burada.Sonuçda savaş ortamında savaş rekabetiyle böyle atışmalar normal. Rekabet ortamındasın nede olsa.
Birde birilerinin yaptıklarını yanlış bulup eleştirirken kendi yaptıklarımızada dikkat edip farkında olmalıyız.Sonuçda senide tanıyan birisi olarak yazıyorum...
İyi forumlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Resimde oyuncu hesabından yazılan bir kelime için görevden alınmasını istemek nedir''Sütten çıkmış ak kaşık gibi'' diye bir tabir var bilir misin bilmiyorum olayı özetliyor
Açtığın konudaki fotoğraftaki cümleden dolayı görevden alınmasını istemişsin bu fotoğraftanda senin ve loncanın toplu olarak ban yemesi gerekiyor o zaman yetkililer ilgilensin öyle değil mi?
Başkalarını kötülemeden önce kendi yanlışlarınızı görüp bunları açık açık söyleyebilseniz keşke
![]()
Kürtler dedi diye ırkçı mı oluyor? Ki anladığım kadarıyla zaten Kürtsünüz. Ayrıca konuşmanın başını atmamışsınız. Yaptığınız hareket alçakça karalamaktan başka bir sey değil.
Madem oyuncu hesabını şikayet ediyorsunuz ticket atsaydiniz. Konu neden açtınız? GM hesabından veya kendi şahsi hesabından GM'ligini kullanarak hata yapmadığı sürece görevden alınması söz konusu bile olamaz.
Polemik yaratıp insanların huzurunu kaçırmayın.
Bunun hesaplarının oyundan uzaklaştırılması gerekiyor zaten. Bunun için gereken ne varsa yapılacak
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
sadece oyundan uzaklaştırmak yetmez geçmişte yada şimdi bu tarz şeyleri yapanların hali sosyal medyada, ilgili yerlere iletilmeli bu şahıslar.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Kişilerin görüş ve düşüncelerine engel olamazsın herkes özgür. Yan hesabıyla özgür düşüncesini rekabet ortamında dile getirmiş yazmış.Böyle millete engel olma çabaları çok saçma. Ben şahsi fikrimce yazıyorum bir sorun yok burada.Sonuçda savaş ortamında savaş rekabetiyle böyle atışmalar normal. Rekabet ortamındasın nede olsa.
Birde birilerinin yaptıklarını yanlış bulup eleştirirken kendi yaptıklarımızada dikkat edip farkında olmalıyız.
Sonuçda senide tanıyan birisi olarak yazıyorum... 
İyi forumlar
Birde birilerinin yaptıklarını yanlış bulup eleştirirken kendi yaptıklarımızada dikkat edip farkında olmalıyız.
Sonuçda senide tanıyan birisi olarak yazıyorum... 
İyi forumlar

Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kimin yetkilendirileceği konusunu belirlemek senin haddine mi yada birinin görüşü yüzünden bir ortamdan uzaklaştırılmasını istemek haddine mi? Eğer oyun hesabından bir suç işlediğini düşünüyorsan destek sistemine şikayet edersin loncamda kürt var böyle diyemez diye bir olay yok. Kaldı ki konuşmanın tamamını çekmemişsin bile.Kurulan cümlenin daha önce kurulan bir cümleye bağlantısı olduğu aşikar insanları karalamak o kadar kolay değil.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
http://www.imagevisit.com/image/faNsm
Resimde oyuncu hesabından yazılan bir kelime için görevden alınmasını istemek nedir
''Sütten çıkmış ak kaşık gibi'' diye bir tabir var bilir misin bilmiyorum olayı özetliyor
Açtığın konudaki fotoğraftaki cümleden dolayı görevden alınmasını istemişsin bu fotoğraftanda senin ve loncanın toplu olarak ban yemesi gerekiyor o zaman yetkililer ilgilensin öyle değil mi?
Başkalarını kötülemeden önce kendi yanlışlarınızı görüp bunları açık açık söyleyebilseniz keşke
Resimde oyuncu hesabından yazılan bir kelime için görevden alınmasını istemek nedir
''Sütten çıkmış ak kaşık gibi'' diye bir tabir var bilir misin bilmiyorum olayı özetliyor
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 237
- DevLira
- 0
Kürtler dedi diye ırkçı mı oluyor? Ki anladığım kadarıyla zaten Kürtsünüz. Ayrıca konuşmanın başını atmamışsınız. Yaptığınız hareket alçakça karalamaktan başka bir sey değil.
Madem oyuncu hesabını şikayet ediyorsunuz ticket atsaydiniz. Konu neden açtınız? GM hesabından veya kendi şahsi hesabından GM'ligini kullanarak hata yapmadığı sürece görevden alınması söz konusu bile olamaz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)