kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çekirdek Çökmesi Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RENARD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

dungeon questlerinde d.purge_area() komutu tetiklendiğinde ve aynı anda karakterin beceri kullanmasıyla core oluşuyor ve kapatıyor.Arkadaşın gösterdiği yöntem core ve kapanmayı bir nevi çözüyor eğer bu sorunu yaşamıyorsanız veya d.purge_area() komutunu kullanan quest kullanmıyorsanız gerek yok.

Özellikle

bu maplerin questlerinde kullanılıyor.

dungeon questlerinde d.purge_area() komutu tetiklendiğinde ve aynı anda karakterin beceri kullanmasıyla core oluşuyor ve kapatıyor.Arkadaşın gösterdiği yöntem core ve kapanmayı bir nevi çözüyor eğer bu sorunu yaşamıyorsanız veya d.purge_area() komutunu kullanan quest kullanmıyorsanız gerek yok.

Özellikle

Gece videolu açıklıyacaktım ama senin açıklamandan sonra pek bir gerek kaldığını zannetmiyorum. Teşekkürler açıklama için.

Özellikle

Ondaki Altındaki Kod Bende Yok ? Ve Çoğu Fileste Yok

M2_DESTROY_CHARACTER(pChar);
pChar->Dead();

3vqXor.png

Turkmmo Flood Engelleme

Gece videolu açıklıyacaktım ama senin açıklamandan sonra pek bir gerek kaldığını zannetmiyorum. Teşekkürler açıklama için.

Millet Gene Anlamaz Kanıtlı Birşey Gösterde Ona Göre Yapsınlar

Ondaki Altındaki Kod Bende Yok ? Ve Çoğu Fileste Yok

M2_DESTROY_CHARACTER(pChar);
pChar->Dead();

3vqXor.png

Turkmmo Flood Engelleme

Millet Gene Anlamaz Kanıtlı Birşey Gösterde Ona Göre Yapsınlar

Beyler bende kod satırı bu şekilde,konudaki ile farklı fixlimi yani biri açıklayabilir mi ?
Any2A7.png

pChar->Dead(); bu kod sizin sourcenizde olmaması çok normal sebebi ise dungeon mapları için sourcemde yaptıgm başka bir eklentidir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri