18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
dungeon questlerinde d.purge_area() komutu tetiklendiğinde ve aynı anda karakterin beceri kullanmasıyla core oluşuyor ve kapatıyor.Arkadaşın gösterdiği yöntem core ve kapanmayı bir nevi çözüyor eğer bu sorunu yaşamıyorsanız veya d.purge_area() komutunu kullanan quest kullanmıyorsanız gerek yok.
Özellikle
bu maplerin questlerinde kullanılıyor.
Özellikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dungeon questlerinde d.purge_area() komutu tetiklendiğinde ve aynı anda karakterin beceri kullanmasıyla core oluşuyor ve kapatıyor.Arkadaşın gösterdiği yöntem core ve kapanmayı bir nevi çözüyor eğer bu sorunu yaşamıyorsanız veya d.purge_area() komutunu kullanan quest kullanmıyorsanız gerek yok.
Özellikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gece videolu açıklıyacaktım ama senin açıklamandan sonra pek bir gerek kaldığını zannetmiyorum. Teşekkürler açıklama için.
Özellikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ondaki Altındaki Kod Bende Yok ? Ve Çoğu Fileste Yok
M2_DESTROY_CHARACTER(pChar);
pChar->Dead();
Turkmmo Flood Engelleme
Gece videolu açıklıyacaktım ama senin açıklamandan sonra pek bir gerek kaldığını zannetmiyorum. Teşekkürler açıklama için.
Millet Gene Anlamaz Kanıtlı Birşey Gösterde Ona Göre Yapsınlar
Beyler bende kod satırı bu şekilde,konudaki ile farklı fixlimi yani biri açıklayabilir mi ?
Ondaki Altındaki Kod Bende Yok ? Ve Çoğu Fileste Yok
M2_DESTROY_CHARACTER(pChar);
pChar->Dead();
![]()
Turkmmo Flood Engelleme
Millet Gene Anlamaz Kanıtlı Birşey Gösterde Ona Göre Yapsınlar
Beyler bende kod satırı bu şekilde,konudaki ile farklı fixlimi yani biri açıklayabilir mi ?
![]()
pChar->Dead(); bu kod sizin sourcenizde olmaması çok normal sebebi ise dungeon mapları için sourcemde yaptıgm başka bir eklentidir