HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anında güncellenme gibi bir durum söz konusu değil karekter attığınızda veya farklı bir bölgeye ışınlandığınızda güncellenir eğer bunlarıda yapmanıza rağmen güncellenmiyor ise sistemle ilgili bir sorun değil diye düşünüyorum neden derse bu sistemi bir kaç yakın arkadaşlarımada verdim hepsi sorunsuz kullanıyor
sistemi test ettim fakat ep güncellemiyor.
rica ederim ,yararlı olabildiysem ne mutlu bana elimde keşke daha fazla olsa hepsini paylaşsam.
Yararlı Konu Teşekkürler.
Yaklaşık 3 tane farklı farklı denedim çalışmadı.SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN BU AKŞAM SİZLERLE C++ PYTHON OLARAK KODLANAN ENVANTER EP GÖSTERGESİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.SİSTEMİ DAHA ÖNCE STATU FARKLI BİR KODLAMA İLE PAYLAŞTI FAKAT CH DÜŞÜRDÜĞÜNE DAİR YORUMLAR VS. VARDI BENDE SİSTEMİ BAŞKA BİR FİLESEN SÖKMÜŞTÜM ARKADAŞLARIMINDA YARARLANMASINI İSTEDİM.İNDİRDİĞİNİZ RAR'IN ICINDEKILERİ BİREBİR UYGULARSA HİÇBİR SORUN OLMAYACAKTIR.ŞAHSIM OLARAK KULLANMAKTAYIM.
NOT: EKLEYEMEYEN ARKADAŞLAR OLURSA İSTEK GELİRSE VİDEO ÇEKEBİLİRİM NASIL EKLENDİĞİNE DAİR İSTEMENİZ YETERLİ.
SİSTEM NASIL ÇALIŞIR? [EP NASIL EKLENİR]
SİSTEMİ SORUNSUZ EKLEDİKTEN SONRA NAVİCAT'TAN ACCONT KISMINA GİREREK COİNS TABLOSUNA VERMEK İSTEDİĞİNİZ EP MİKTARINI YAZARAK DAHİL EDEBİLİRSİNİZ.
İNDİRME LİNK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ALTERNATİF LİNK
VİRUS TOTAL
KANIT
![]()
KULLANICAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.
Tek seninki çalıştı teşekkürler.
Rica ederim işe yaradıysa ne mutlu bana. Elimden geldiğince sistem paylaşmaya çalışıcam bundan sonra.
Yaklaşık 3 tane farklı farklı denedim çalışmadı.
Tek seninki çalıştı teşekkürler.
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)